NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Container cu sistem dublu de basculare TYPE SK 0.3 m3 – 2.10 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Acest container basculant marca Bauer suedlohn, este dotat cu un sistem dublu pentru bascularea containerului. Asadar aveti posibilitatea de a descarca incarcatura manevrata in doua modalitati diferite.

Aveti la dispozitie modalitatea de basculare automata, care este recomandata pentru sarcinile de incarcare a containerelor solide de mari dimensiuni. Containerul basculant este prevazut cu doi suporti de protectie speciali pentru marginile solide ale containerelor metalice de mari dimensiuni. Containerul se basculeaza automat atunci cand suportii de protectie sunt pozitionati pe marginea containerului in care se efectueaza descarcarea. In urma descarcarii containerul revine la pozitia initiala atunci cand este ridicat de pe margine.

Pentru descarcarea manuala a containerului aveti la dispozitie un cablu care este legat de mecanismul de blocare al containerului. Acest cablu trebuie actionat manual de catre utilizatorul stivuitorului. Odata actionat acesta declanseaza mecanismul de blocare al contanerului si acesta este descarcat.

Containerul se utilizeaza in conditii de siguranta doarece este dotat cu un mecanism de blocare ce nu permite descarcarea accidentala a incarcaturii in timpul proceselor de transportare sau basculare a acesteia. Si de asemenea se poate fixa de furcile stivuitorului prin intermediul unor lanturi de fixare, venite din dotare, care nu vor permite alunecarea de pe furcile stivuitorului in timpul transportarii sau bascularii incarcaturilor.

Fabricat din metal dur, prevazut cu margini intarite, se garanteaza calitatea si lunga durabilitate de utilizare al acestui container basculant marca Bauer.

Este disponibil in varianta cu roti pentru usoara manevrare si transportare a containerului.

Accesorii

– Roti

  •  2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm

ATENTIE

Nu utilizati containerul pentru incarcaturi cu greutatea mai mare de 4000kg. Containerul este disponibil in mai multe modele pentru un volum mai mare al incarcaturii.

Modelele sunt specificate in tabelul cu modele din pagina produsului.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Container cu sistem dublu de basculare TYPE SK 0.3 m3 – 2.10 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container cu sistem dublu de basculare TYPE SK 0.3 m3 - 2.10 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.