NOU! Piese pentru orice utilaj cu livrare în regim de urgență!

Container stivuitor/macara cu trapa inferioara TYPE BKB 0.5 m3 – 1 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Container profesional cu trapa inferioara, marca Bauer. Se manevreaza cu ajutorul unui stivuitor dotat cu furci. Containerul este prevazut cu suporti pentru furci si in partea superioara si in partea inferioara. Suportii din partea superioara se folosesc pentru procesele de descarcare al containerului, iar suportii din partea inferioara se folosesc pentru transportarea containerului.

De asemenea se pot atasa lanturi de suportii din partea superioara pentru a putea manevra containerul cu ajutorul unui utilaj dota cu macara de ridicare.

Astfel acest container este potrivit pentru activitati in domeniul constructiilor, pentru spatiile de depozitare si reciclare a materialelor din plastic, metal, lemn etc.

Datorita formei conice a conteinerului acesta se poate depozita foarte usor in alte containere de acelasi fel. Se pot depozita maxim cate 3 containere de acelasi fel unul peste celalalt. Containerul se poate dota cu roti pentru a fi usor de transportat pana la locul de depozitare sau utilizare.

Constructia este solida, fabricata din metal si prevazuta cu margini intarite, asadar se garanteaza calitatea si utilizarea pe termen lung al acestui container profesional marca Bauer.

Mod de utilizare:

Containerul se manevreaza in conditii de siguranta atat pentru utilizatorul stivuitorului cat si pentru ceilalti participanti la activitatile de lucru. Containerul este dotat cu mecanism de blocare pentru trapa inferioara, asadar se previne descarcarea accidentala a containerului. De asemenea containerul se poate fixa de furcile stivuitorului prin intermediul lanturilor de fixare din dotare pentru a se evita alunecarea in timpul proceselor de manevrare a containerului.

Descarcarea se efectueaza prin intermediul unui cablu actionat manual de catre utilizatorul stivuitorului sau utilajului cu care se manevreaza containerul. Acest cablu declanseaza mecanismul de blocare al trapei si permite descarcarea. Unghiul de deschidere al trapei este de 90 °.

Accesorii

  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm– inaltime 220 mm
  • capac galvanizat, cu deschidere dubla (stivuirea nu este posibila)

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Container stivuitor/macara cu trapa inferioara TYPE BKB 0.5 m3 – 1 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container stivuitor/macara cu trapa inferioara TYPE BKB 0.5 m3 - 1 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.