Container stivuitor/macara cu trapa inferioara TYPE FB 0.5 m3 – 2 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Acest container profesional marca Bauer, se utilizeaza cu ajutorul stivuitoarelor dotate cu furci sau cu o macara dotata cu carlig de ridicare. Special pentru incarcarea, transportarea si descarcarea materialelor destinate reciclarii. Poate fi utilizat pentru materiale din metal, lemn, plastic, etc.

Containerul este dotat cu suporti pentru furci. In schita de mai sus, sunt specificate dimensiunile suportilor pentru furci asadar aveti posibilitatea de a selecta modelul potrivit pentru stivuitorul dumneavoastra.

Este fabricat din metal dur, suprafata interioara a peretilor este neteda, asadar se garanteaza calitatea si utilizarea cu eficienta pe termen lung a containerului. Containerul isi pastreaza eficienta si integritatea doar daca este utilizat si depozitata corespunzator.

Containerul se utilizeaza in conditii de siguranta deoarece este dotat cu un sistem rezistent de blocare a trapei inferioare, care impiedica descarcarea accidentala a materialului transportat. De asemenea containerul este prevazut cu un lant de fixare pentru furci cu ajutorul caruia containerul va fi bine fixat de furcile stivuitorului si astfel se previne alunecarea de pe furcile stivuitorului in timpul manevrarii containerului sau in cazul bruscarii comenzilor stivuitorului.

Descarcarea containerului:

Descarcarea containerului se realizeaza prin intermediul unui cablu metalic. Acest cablu este legat la mecanismul de blocare al trapei inferioare. Cablul se actioneaza manual de catre utilizatorul stivuitorului. Odata actionat acest cablu declanseaza mecanismul de blocare al trapei si permite descarcarea containerului.

Trapa este prevazuta cu protectii din cauciuc pentru amortizarea impactului la deschidere. Asadar se pastreaza integritatea containerului.

In urma procesului de descarcare trapa se inchide automat atunci cand containerul este coborat la sol.

Se poate manevra cu ajutorul utilajelor dotate cu macara de ridicare. Containerul este prevazut in partea superioara pe colturi, cu inele pentru atasarea lanturilor.

Poate fi dotat cu roti pentru o manevrare si transportare usoara pana la locul de utilizare sau depozitare a contaierului.

Accesorii

– 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm

– capac galvanizat, cu deschidere dubla (stivuirea nu este posibila)

– trapa cu protectii din cauciuc pentru amortizare

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Container stivuitor/macara cu trapa inferioara TYPE FB 0.5 m3 – 2 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container stivuitor/macara cu trapa inferioara TYPE FB 0.5 m3 - 2 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.