NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Container stivuitor/macara cu trapa inferioara | TYPE SB | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Acest container profesional marca Bauer, este special fabricat pentru transportarea, incarcarea si descarcarea materialelor solide, cu volum si greutate foarte mare, cum ar fi materiale din metal, piatra, caramizi, etc.

Se poate utiliza cu ajutorul unui stivuitor dotat cu furci, deoarece acest container este prevazut cu suporti pentru furci. In schita de mai sus aveti specificate dimensiunile pentru suportii furcilor astfel incat sa puteti achizitiona un container potrivit pentru stivuitorul dumneavoastra.

De asemenea containerul poate fi utilizat si cu ajutorul utilajelor dotate cu marca de ridicare. Se pot fixa lanturi de suportii pentru furci si astfel poate fi ridicat si manevrat si cu o macara.

Containerul se utilizeaza in conditii de siguranta. Este dotat cu un sistem rezistent de blocare pentru trapa inferioara, astfel se previne descarcarea accidentala a containerului.

De asemenea este prevazut si cu lant de fixare pentru furci. Astfel containerul se poate fixa de furcile stivuitorului pentru a se preveni alunecarea de pe furci in timpul proceselor de transportare sau in cazul bruscarii comenzilor stivuitorului.

Procesul de descarcare se realizeaza prin intermediul unui cablu care se opereaza manual de catre utilizatorul stivuitorului sau utilajului. Cablul declanseaza mecanismul de blocare al trapei inferioare. Odata actionat, se elibereaza trapa si se permite descarcarea.

Trapa se inchide atunci cand containerul este coborat la sol.

Accesorii

  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm
  • capac galvanizat, cu deschidere dubla (stivuirea nu este posibila)

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Container stivuitor/macara cu trapa inferioara | TYPE SB | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container stivuitor/macara cu trapa inferioara | TYPE SB | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.