Curatat si desfundat conducte canalizari

Unilift a ales colaborarea cu branduri de renume precum Dynaset, KEG, Rioned, TvbTech, Aquila Triventek deoarece a apreciat ca fiind de maxima importanta  respectarea standardelor de calitate si diversitate a produselor, prin oferirea de solutii complete in acest domeniu.

Toate echipamentele pe care ti le oferim se pot customiza in functie de nevoile afacerii tale, pentru a usura sarcinile pe care le ai de indeplinit. Iti punem la dispozitie o gama variata de duze pentru curatat si desfundat conducte, instalatii de desfundat, instalatii de vidanjare, si sisteme de inspectie de ultima generatie. Unilift ofera instalatii de desfundat conducte si canalizari cu autonomie proprie de apa si energie, dar si instalatii cu motorizare termica, electrica sau hidraulica.

Produsele sunt compacte, au inaltime si greutate mica, flexibilitate si foarte rezistente, pregatite pentru cele mai dificile sarcini de lucru, putand desfunda conducte de lungimi de pana la 100m si diametre de la 30 pana la 1000mm.

Products 1 - 40 from 333. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.