Curatenie

Echipamentele si produsele de curatenie distribuite de UNILIFT sunt produse de branduri cu renume pe plan international, printre care putem enumera: Nilfisk, Karcher, Oertzen, Unger, Tecnovap, Starmix, Motorscrubber, Evotec, Dec, Dreiturm, Tenzi, Action Pin, Teinnova etc. Furnizorii nostrii si-au creat un renume pe piata produselor de curatenie, prin calitatea premium a echipamentelor si accesoriilor pe care le distribuie. UNILIFT prin divizia UNICLEAN, isi propune sa aduca pe piata din Romania produse de top in domeniul curateniei.
Gama de echipamente si produse de curatenie, pe care ti-o punem la dispozitie, raspunde cerintelor si nevoilor tale, indiferent de domeniul in care activezi.
Produsele distribuite de UNILIFT sunt potrivite pentru domenii de activitate: aeronautica, agricultura, constructii, horeca, industria alimentara, industria auto, industria navala, industria petroliera, medicina, zootehnie etc. Prin gama diversa si completa de produse Unilift- Uniclean ofera clientilor sai posibilitatea de a alege solutia optima nevoilor fiecaruia.

Products 1 - 40 from 2809. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.