NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Curatitor cu presiune SB HDS-C 8/15 E Otel | KARCHER

0.00 lei

In stock

Compara produsul
SKU: 1.319-218.0 Categorii: ,

Aparatul HDS-C imbina calitatile unui curatitor cu inalta presiune cu incalzire mobil cu cele ale aparatelor cu autoservire. Tehnologia este protejata impotriva influentelor meteorologice intr-o carcasa din otel sau inox. Diferite programe de spalare pot fi selectate de pe panoul de comanda fix de pe partea laterala a aparatului.

Sistemul cu o singura statie, self-service HDS-C 8/15 E Steel combina avantajele unui aparat de curatat mobil cu inalta presiune cu apa calda cu cele ale unui sistem self-service. Carcasa rezistenta la inghet permite instalarea permanenta in zonele exterioare si utilizarea pe tot parcursul anului. Tehnologia este protejata impotriva dezagregarii prin carcasa puternica din otel. Clapeta blocabila asezata peste suprafata de operare previne utilizarea neautorizata si vandalismul. Se pot selecta pas cu pas diferite programe de spalare, cu ajutorul intrerupatorului de pe telecomanda din partea laterala a aparatului. Un sistem extern de afisare cu LED-uri indica starea de functionare si afiseaza informatii cu privire la siguranta operationala, defectele arzatorului, semnalul de golire al rezervorului de detergent si semnalul de supraincalzire a pompei de inalta presiune.

Caracteristici si beneficii

Selectie simpla a programului

  • Programele se selecteaza pas cu pas cu butonul rotativ
  • Pictograme intuitive care permit operarea usoara.

Echipare flexibila

  • Sistemul poate fi echipat cu verificator mecanic de monede, suport de lance HD, tambur de furtun, brat basculant si instructiuni de utilizare.

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Curatitor cu presiune SB HDS-C 8/15 E Otel | KARCHER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Curatitor cu presiune SB HDS-C 8/15 E Otel | KARCHER

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.