Despre noi

Despre noi – SC UNILIFT SERV SRL

Suntem o companie în continua dezvoltare care activează pe piața echipamentelor industriale, adresându-ne în exclusivitate B2B. Cu peste 90 de branduri internaționale de renume în industrie reprezentate, cu o echipă pasionată de inovație și soluții customizate, pe piața românească compania noastră se poziționează ca un furnizor de echipamente și soluții profesionale care pot fi adaptate oricăror nevoi.

unilift home2 Despre noi - Unilift

Despre noi - Cum ne găsești online?

Shop.Unilift.Ro – o platformă de e-commerce adresată B2B

Shopul dezvoltat poate fi accesat la adresa https://shop.unilift.ro/ și asigură accesul la un portofoliu de peste 5000 de produse de înaltă calitate, cu setul complet de caracteristici tehnice, domenii de utilizare și informații comerciale (preturi, grile de discount, stocuri, produse noi), dar și servicii conexe oferite (siguranța livrării, trainingul tehnic al utilizatorului, asistență la montaj, punere în funcțiune, garanții, service, post-garanții etc.).

Ne mândrim cu peste 2000 de companii din România care ne sunt clienți și proiecte realizate în cei 8 ani de activitate de până acum și suntem gata să te ajutăm: consultanță specializată gratuită din partea noastră în alegerea celor mai potrivite echipamente, furnizarea de produse de calitate și asigurarea service-ului cu seriozitate.

Unilift.ro – site de prezentare

Poziționarea ca furnizor de echipamente care pot fi adaptate oricăror nevoi tehnice al modelului de business a necesitat o abordare aparte a problemei consultanței specializate pe care o acordăm, mai ales în ceea ce privește spețele mai complexe. De aceea, inginerii și specialiștii Unilift își pun la dispoziție cunoștințele, competența și amabilitatea de a da din know-how-ul lor clienților prin intermediul website-ului principal https://unilift.ro/.

Parteneriatul cu noi – Atu-ul tău

Platforma shop.unilift.ro nu înlocuiește site-ul principal, ci vine în sprijinul tău, fiind un pas înainte pentru a facilita comenzile de produse de care ai nevoie rapid pentru a-ți soluționa nevoile tehnice de lucru.

Astfel, ne asigurăm că parteneriatul nostru de business este consolidat, atu-ul fiind că tu vei găsi și comanda foarte ușor echipamentele și accesoriile profesionale de care ai nevoie, într-o plaformă accesibilă.

Unilift – Partener pentru afaceri durabile

Echipa noastră crede cu tărie în colaborarea pe termen lung cu partenerii de afaceri.

Furnizori internaționali de top au încredere în echipa noastră, în viziunea noastră, cunoscând faptul că vrem să oferim plus-valoare clienților. De aceea, toate parteneriatele noastre cu clienții din România se bazează pe încredere, know-how, consultanță, branduri de top și service competent.

Prin experiența celor 8 ani de activitate de până acum, întreaga echipă a învățat ce înseamnă cu adevărat să mulțumești un client din domeniul tehnic, să aduci în piață un echipament profesional, eficient  și ușor de utilizat, dincolo de caracteristicile tehnice și de calitate care sunt pentru Unilift un standard important.

În prezent, echipa de specialiști Unilift asigură consultanță și echipamente profesionale dedicate domeniilor tehnice și industriale din România, acoperind prin portofoliul de produse 18 categorii de domenii – atașamente și accesorii pentru stivuitoare, echipamente, accesorii și soluții pentru cleaning, echipamente de sablare, echipamente acționate hidraulic, echipamente de logistică pentru depozitare, echipamente pentru stingerea incendiilor, echipamente pentru descarcerări și intervenții în situații de urgență, utilaje și echipamente pentru întreținerea drumurilor, instalații și echipamente pentru salubritate și canal, soluții pentru reciclare, rampe , lanțuri și sisteme de ridicare – ancorare mărfuri, utilaje multifuncționale, instalații de spălare roți – șasiuri, instalații anti-praf și anti-zgomot, echipamente și scule de lucru, echipamente speciale de protecție, piese de schimb. 

Unilift – experiență în domeniul tehnic industrial

Unilift este o firmă care răspunde nevoii pieței de echipamente și soluții tehnice profesionale, fiind ultima înființată din grupul de firme Ben-Jon și Tehnoholz, în 2011, după ani de experiență acumulați, atunci când printr-o analiză a pieței s-a constatat o cerere mare de piese pentru stivuitoare.

Universul tehnologiei și cel al industriilor sunt definite printr-o mare dinamică și sunt supuse în permanentă inovației, iar la Unilift, în tot acest timp s-a ținut pasul cu ceea ce înseamnă echipamente inovative, soluții complexe și de noutate, dezvoltare tehnologică, etc.

Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații și oferte de echipamente și accesorii profesionale din portofoliul Unilift, vă recomandăm să vizitați atât site-ul https://unilift.ro/, cât și platforma https://shop.unilift.ro/, sau să ne contactați la numerele de telefon sau adresele de e-mail disponibile.

Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție. Îți mulțumim!

Despre noi – Cum ne găsești offline?

Vino în showroom-ul Unilift și poți vedea echipamentele de care ai nevoie!

Zilnic, de luni până vineri, între orele 8-16, toată echipa Unilift este prezentă și implicată într-o misiune comună, aceea de a îți fi alături și de a te ghida conform nevoilor și cerințelor specifice pentru alegerea cea mai potrivită a echipamentelor.

Te așteptăm!

Str. Calea Trotușului, nr. 279

Dărmănești, 605300, jud. Bacău

0/5 (0 Reviews)
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.