Dispozitiv de spalare cu presiune pentru sasiuri | Mosmatic

12,172.00 lei

In stock

Compara produsul

Acest dispozitiv profesional de spalare cu presiune, marca Mosmatic, este special fabricat pentru spalarea si curatarea sasiurilor autovehiculelor. Este ideal pentru spalatoriile auto cu trafic de lucru intens.

Reprezinta un echipament profesional pentru instalatiile de spalare potrivite pentru spaltiile special amenajate pentru spalarea oricarui tip de autovehicul sau utilaj.

Se poate utiliza cu eficienta in spalarea cu presiune a sasiurilor pentru tiruri, masini, camioane, utilaje agricole sau forestiere etc.

Este un dispozitiv de montare interioara pentru pardoseala. Dimensiunile dispozitivului pot fi efectuate la comanda pentru a satisface cerintele si nevoile de lucru ale clientilor.

Utilizat corespunzator, acest dispozitiv de spalare cu presiune, curata cu eficienta si indeparteaza urmele de noroi, mizeria si alte reziduri greu de indepartat de pe sasiurile autovehiculelor datorita fortei de presiune cu impact puternic.

Se conecteaza la o sursa de apa care sa furnizeze presiunea si debitul ideal functionarii dispozitivului. Acest dispozitiv pulverizeaza cu o forta de presiune de pana la maxim 275 bar, in functie de debitul de apa furnizat.

Procesul de spalare se realizeaza prin rotatie cu ajutorul unui brat rotor dotat cu duze de pulverizare la presiune inalta. (Peste 2000 de rotatii pe minut)

Procesul de spalare se efectueaza in conditii de siguranta atat pentru utilizatori cat si pentru autovehicule.

Pentru mai multe informatii referitoare la echipamentele profesionale de spalare cu presiune marca Mosmatic, modul de instalare si utilizare, echipa Unilift va sta la dispozitie.

DATE TEHNCIE

  • Presiune: 275 bar
  • Temperatura: 120°C
  • RPM: 2000
  • Conexiune la sursa de apa: G3/4″F

 

COD Dimensiuni Greutate Pivoti Brat rotor Duze
80.630 750x300x275 32kg 2 x DYT 200×250 mm 4 x 14.901

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Dispozitiv de spalare cu presiune pentru sasiuri | Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Dispozitiv de spalare cu presiune pentru sasiuri | Mosmatic

12,172.00 lei

Solicita oferta

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.