Echipament profesional de aerare a solului care permite injectarea de granule, rezervoare de apă, îngrășăminte lichide, apă și aer- Geo Injector max – VOGT

0.00 lei

In stock

Când apa din grădină nu se mai scurge în timpul ploilor abundente și stă doar pe gazon; dacă copacii sau tufișurile se ofilesc sau chiar stagnează, atunci se cheamă specialistul și trebuie găsite soluții. Motivele pentru astfel de dificultăți sunt adesea compactarea în pământ. Ca urmare, apa nu se poate scurge în mod corespunzător și schimbul de gaze are loc doar într-o mică măsură. Îmbunătățirea cu apă duce la putrezirea rădăcinilor și, ca urmare, creșterea sănătoasă este inhibată. Sistemul de rădăcină al copacilor și tufișurilor „nu vrea” să sape în terenul compactat și astfel să se răspândească puțin. Măsurile superficiale nu merg suficient de departe, deoarece problema este de obicei mai profundă. Dar cum pot fi remediate acestea dacă grădina este frumos amenajată? Dezgropați din nou totul cu echipament greu, slăbiți și așezați drenajul? Se poate face, dar este costisitor și consuma mult timp. Dar există o cale mai ușoară. Compania VOGT oferă tehnologie adecvată de aerare și injecție a solului pentru a oferi soluții economice pentru astfel de probleme.

Compara produsul

Dispozitivul eficient de aerare și injectare a solului cu un container mare de material și un rezervor de aer comprimat permite injectarea de granule, rezervoare de apă, îngrășăminte lichide, apă și aer.

Transport rapid și ușor cu unitatea mobilă de alimentare. Funcționarea pneumatică de un singur om direct pe unitatea de injecție permite lucrul flexibil pe o rază de 5 metri în jurul unității de alimentare. Procesul de ventilație și injecție poate fi declanșat individual, după cum este necesar, la diferite adâncimi. Cantitatea de injectare este determinată de durata declanșării. Umplerea rapidă a rezervorului de stocare de 20 de litri este garantată de supapa de limitare a presiunii și cuplarea rapidă. Unitatea de curățare a aerului comprimat poate fi instalată opțional. Aceasta curăță aerul de ventilație și injecție folosind o tehnologie puternică de filtrare. Rezervoarele tampon și rezervoarele de stocare sunt proiectate și testate în conformitate cu reglementările AD 2000. Tehnologia este disponibilă opțional pentru țările non-europene conform standardului ASME. Presiunea de funcționare a dispozitivului este proiectată pentru 10 bar. VOGT TurboSpade poate fi folosit și pentru lucrări de săpat, calafat și compactare.

În grădinăritul comercial și municipal și amenajarea teritoriului, o mașină modernă pentru injectarea solului este indispensabilă. Sub marca VOGT Geo Injector, compania din Weidenberg din Franconia Superioară oferă cele trei modele mini, pro și fluid ca alternativă la maxi. Cu această selecție de dispozitive, fiecare client va găsi mașina dorită pentru aerarea solului.

Cu mașina pentru injectarea solului, aerul comprimat este suflat în sol prin intermediul lancei de aer comprimat. Acest lucru rupe structura solului consolidată până la prea tare și, de asemenea, îl face automat permeabil la oxigen. Așa se formează porii solului și se creează spații de aer de diferite dimensiuni. Acest lucru permite podelei să respire din nou și permeabilitatea apei este, de asemenea, garantată.

Beneficiile și necesitățile aerării solului

Condițiile climatice urbane s-au schimbat extrem de puternic de la mijlocul anilor 2010 – cu perioade secetoase de vară din ce în ce mai lungi și evenimente meteorologice extreme mai frecvente și scurte. Ca urmare, intervențiile de îmbunătățire a solului sau substratului pentru copaci și arbuști din locațiile urbane dens populate devin din ce în ce mai importante. Pentru a asigura o aprovizionare suficientă cu apă și nutrienți și pentru a menține vitalitatea pe termen lung a arborilor urbani, aerarea solului este potrivită sau necesară pentru a oferi un remediu de durată în această situație și pentru a întări rezistența arborilor.

Compactarea solului se indeparteaza cu aer comprimat intre 5,0 si 8,0 bari, fara a deteriora radacinile pomilor. 1 bar este aproximativ presiunea aerului de pe suprafața pământului sau presiunea unei coloane de apă de 10 m înălțime.

Dacă aveți nevoie de o mașină pentru injectarea solului în viitorul apropiat sau în viitorul apropiat, atunci economisiți căutarea pe internet sau în paginile galbene. Contactați VOGT Baugeräte GmbH direct prin telefon și obțineți sfaturi de specialitate.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Domenii de aplicare

 • Afânarea solului compactat prin aerarea solului
 • Introducerea de aditivi de sol la diferite adâncimi
 • Cavernele de ventilație umplute lasă canale verticale de aer și apă
 • Îndepărtarea îmbinării cu apă pe gazon
 • Remedierea locurilor de arbori
 • Restabiliți compactarea dăunătoare după lucrările de construcție

Avantaje

 • Poziție de lucru ergonomică, verticală
 • Muncă eficientă datorită impactului ridicat
 • Lucru fără oboseală datorită greutății reduse și atenuării vibrațiilor
 • sistem modular
 • Cantitatea de injectare dozabilă
 • Toate componentele presate hidraulic
Control Console.jpg

Ușor de utilizat

consolă de comandă pneumatică
pe VOGT TurboSpade

conexiune furtun.jpg


Conexiuni de furtun presate hidraulic
pentru utilizare în siguranță

unitate de curatare.jpg


Unitatea opțională de curățare a aerului comprimat filtrează
aerul de ventilație și injecție

Counter.jpg

Contoare pentru
proces de aerare si injectie

unitate de conectare.jpg

Ștergeți
panoul de conectare

Reservoir.jpg

Rezervor de 20 litri cu
deschidere mare de umplere

simbol_presiunea aerului.png

PRESIUNEA DE OPERARE

3,0 - 8,0 BAR

simbol_greutate.png

GREUTATE

81 kg

simbol_consum de aer.png

CONSUMUL DE AER

MIN. 2.500 LPM

simbol_volum.png

CONTAINER GRANULAR

20 LITRI

icon_dimension.png

DIMENSIUNI lbh

90x62x132CM

simbol_diametru.png

MATERIAL MAX

4MM

Adauga primul o recenzie pentru “Echipament profesional de aerare a solului care permite injectarea de granule, rezervoare de apă, îngrășăminte lichide, apă și aer- Geo Injector max – VOGT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Echipament profesional de aerare a solului care permite injectarea de granule, rezervoare de apă, îngrășăminte lichide, apă și aer- Geo Injector max - VOGT

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.