Echipament profesional de aerare a solului care permite injectarea de granule, rezervoare de apă, îngrășăminte lichide, apă și aer- Geo Injector mini – VOGT

0.00 lei

In stock

Când apa din grădină nu se mai scurge în timpul ploilor abundente și stă doar pe gazon; dacă copacii sau tufișurile se ofilesc sau chiar stagnează, atunci se cheamă specialistul și trebuie găsite soluții. Motivele pentru astfel de dificultăți sunt adesea compactarea în pământ. Ca urmare, apa nu se poate scurge în mod corespunzător și schimbul de gaze are loc doar într-o mică măsură. Îmbunătățirea cu apă duce la putrezirea rădăcinilor și, ca urmare, creșterea sănătoasă este inhibată. Sistemul de rădăcină al copacilor și tufișurilor „nu vrea” să sape în terenul compactat și astfel să se răspândească puțin. Măsurile superficiale nu merg suficient de departe, deoarece problema este de obicei mai profundă. Dar cum pot fi remediate acestea dacă grădina este frumos amenajată? Dezgropați din nou totul cu echipament greu, slăbiți și așezați drenajul? Se poate face, dar este costisitor și consuma mult timp. Dar există o cale mai ușoară. Compania VOGT oferă tehnologie adecvată de aerare și injecție a solului pentru a oferi soluții economice pentru astfel de probleme.

Compara produsul

Cel mai mic dispozitiv de aerare și injectare a solului din familia Geo Injectoare permite injectarea de granule, rezervoare de apă, îngrășăminte lichide, apă și aer.

Recipientul are o capacitate de 2 litri de granule (max. granule 4 mm) și poate fi umplut rapid și ușor. Fereastra de vizualizare integrată vă permite să verificați nivelul de umplere. Pârghia de eliberare din articulația glisantă vă permite să alegeți între ventilație și injecție. Acest proces poate fi declanșat individual, după cum este necesar, la diferite adâncimi. Recipientul de granulat poate fi schimbat cu piesa opțională de adaptare a fluidului printr-un dispozitiv de fixare cu eliberare rapidă. Acest lucru face posibilă introducerea în rezervoare de apă, îngrășământ lichid sau gel, cu o presiune de intrare de 2 bar sau mai mult (pompă, conductă de apă menajeră). VOGT TurboSpade poate fi folosit și pentru lucrări de săpat, calafat și compactare.

Dispozitivul mic de injectare a solului model Geo Injector mini este ideal pentru uz profesional, precum și pentru uz bricolaj. Celelalte trei modele din seria GEO Injector sunt maxi, pro și fluid.

Cu aerarea solului, aerul comprimat este suflat în sol cu ​​o lance de aer comprimat sau, cu alte cuvinte, împușcat în el. Structura solidă existentă a solului este fragmentată și permeabilă la oxigen. Acest lucru creează spații de aer și pori de sol, astfel încât solul poate respira din nou și poate transporta apă.


VGI este un dispozitiv mic pentru aerarea solului și injectarea solului. Pentru începutul în această zonă este suficient să slăbiți suprafețele de sol compactate și să le faceți permeabile. Poate fi folosit pentru a furniza mai bine zona rădăcinilor copacilor și arbuștilor.


Plantare sănătoasă prin injecție de sol

La locurile cu copaci și plante, există întotdeauna compactarea solului din cauza lucrărilor de construcție, drumuri și poteci. Drept urmare, copacilor, arbuștilor sau gazonilor le lipsește aerul necesar din sol ca bază pentru o creștere sănătoasă. Un dispozitiv de injectare a solului este un remediu eficient.


Cu aer comprimat între 5,0 și 8,0 bar, compactarea solului este îndepărtată fără a deteriora rădăcinile. Echipamentul de bază al micului dispozitiv pentru aerarea solului include lancea de injecție, TurboSpade, unitatea de injecție și racordul furtunului de presiune. Este necesar un compresor separat.


Pentru a preveni afanarea realizata prin injectarea solului sa dureze doar o perioada scurta de timp, granulele de argila pot fi turnate direct in sol prin sistemul de injectie. Granulele deosebit de adecvate au o dimensiune a granulelor de 3 până la 4 mm și sunt injectate în stare uscată. Ca urmare, canalele create sunt păstrate. Excesul de apă se scurge în jos, iar aerul din sol se poate răspândi acum mult mai bine. În plus, odată cu injectarea în sol, este posibilă o aplicare țintită a nutrienților direct la rădăcini.

Dacă aveți nevoie de un dispozitiv mic pentru aerarea solului, contactați direct VOGT Baugeräte GmbH. Sunați-ne pentru o consultație în timpul programului de lucru.

 

 

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Domenii de aplicare

 • Afânarea solului compactat prin aerarea solului
 • Introducerea de aditivi de sol la diferite adâncimi
 • Cavernele de ventilație umplute lasă canale verticale de aer și apă
 • Îndepărtarea îmbinării cu apă pe gazon
 • Remedierea locurilor de arbori
 • Restabiliți compactarea dăunătoare după lucrările de construcție

Avantaje

 • Poziție de lucru ergonomică, verticală
 • Muncă eficientă datorită impactului ridicat
 • Lucru fără oboseală datorită greutății reduse și atenuării vibrațiilor
 • sistem modular
 • Cantitatea de injectare dozabilă
 • Toate componentele presate hidraulic

Piesa adaptoare de fluid
pentru injectare de lichid

fereastra de vizualizare.jpg

 Fereastra de vizualizare pentru
controlul nivelului

leitungsöler.jpg

Linie de lubrifiere de precizie pentru
VOGT TurboSpade

schiebekulisse.jpg

Operare sigura
prin poarta culisanta

injectie spike.jpg

Suliță de injecție cu uzură redusă,
cu deschidere de ieșire pe ambele părți

sistem de schimbare rapidă.jpg

Mai multe utilizări posibile
datorită sistemului de

simbol_presiunea aerului.png

PRESIUNEA DE OPERARE

3,0 - 10,0 BAR

simbol_volum.png

CONTAINER GRANULAR

2 LITRI

simbol_consum de aer.png

CONSUMUL DE AER

MIN. 2.500 LPM

simbol_diametru.png

MATERIAL MAX

4MM

simbol_greutate.png

GREUTATE

1

Adauga primul o recenzie pentru “Echipament profesional de aerare a solului care permite injectarea de granule, rezervoare de apă, îngrășăminte lichide, apă și aer- Geo Injector mini – VOGT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Echipament profesional de aerare a solului care permite injectarea de granule, rezervoare de apă, îngrășăminte lichide, apă și aer- Geo Injector mini - VOGT

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.