Descopera cea mai variata gama de echipamente pentru curatenie:

Echipamentele de curatenie distribuite de UNILIFT sunt produse de branduri cu renume pe plan international, printre care putem enumera: Nilfisk, Karcher, Oertzen, Unger, Tecnovap, Starmix, Motorscrubber, Evotec, Dec etc. Furnizorii nostrii si-au creat un renume pe piata produselor de curatenie, prin calitatea premium a  echipamentelor si accesoriilor pe care le distribuie. UNILIFT prin divizia UNICLEAN, isi propune sa aduca pe piata din Romania produse de top in domeniul curateniei.

Gama de echipamente de curatenie, pe care ti-o punem la dispozitie  la nivel national, raspunde cerintelor si nevoilor tale, putand fi adaptate in functie de domeniul de activitate in care activezi.

 

Produsele distribuite de UNILIFT sunt ideale in multe domenii de activitate: aeronautica, agricultura, constructii, horeca, industria alimentara, industria auto, industria navala, industria petroliera, medicina, zootehnie etc.

Accesorii Curatenie

5246 carucior pentru menaj profesional modular mini magic 850p tecno trolley system tecno trolley system ECHIPAMENTE DE CURATENIE - Unilift Echipamente de Curatenie

DETERGENTI

Aspiratoare / Suflante

Echipamente Curatenie

Curatare Hote/Tubulaturi

Datorita diversitatii de produse, am identificat cateva categorii principale de produse, printre care:

1. Gama de aspiratoare

Furnizorii de top ale caror produse le-am introdus pe piata romaneasca sunt : STARMIX ( companie germana , inventatoarea aspiratorului in anul 1921 ), Evotec ( companie germana , specializata in aspiratoare industriale) , Nilfisk ( unul din liderii la nivel mondial in productia de echipamente de curatenie).

In functie de aplicabilitate, putem identifica mai multe tipuri de aspiratoare:

2. Gama curatitoarelor cu presiune

Cei mai reprezentativi furnizori pentru aceste echipamente sunt : NILFISK , Oertzen ( producator german cu renume in piata curatitoarelor cu presiune. Acestea ofera o gama diversa de echipamente de la cele cu o presiune de 180 bar pana la cele cu o presiune de 500 bar), Karcher etc. Indiferent de murdaria pe care urmeaza sa o curatam, fie ea murdarie usoara sau grosiera, curatitoarele cu presiune reprezinta solutia ideala pentru a putea avea rezultate de exceptie . In functie de aplicatia , puteti alege de la aparate de curatat cu presiune relativ redusa ( 150 de bar), pana la cele cu o presiune de pana la 3000 de bar ideale pentru aplicatii industriale ( hidrosablare). Acestea pot fi, de asemenea cu apa calda sau cu apa rece, mobile sau stationare.

3. Gama masinilor de frecat aspirat pardoseli

Furnizorii acestor echipamente distribuite de catre UNILIFT sunt: Nilfisk, Karcher, DEC, Viper s.a. Masinile de frecat aspirat sunt solutia perfecta pentru curatarea rapida a spatiilor din hoteluri, restaurant, spatii comerciale, bucatarii, spatii rezidentiale, spatii de productie, depozite, spitale etc. Acestea masini sunt customizate in functie de nevoile clientilor. Sunt masini de frecat aspirat pentru spatii mici si medii, fara post de conducere, pe cablu sau pe baterii, cu marimi diferite a periilor si padurilor, dar si masini cu o performanta ridicata, pentru curatarea spatiilor largi, intr-un timp relativ scazut. Acestea sunt rapide si usor de manevrat remarcandu-se prin numeroasele dotari pe care le au ( rezervor de colectare cu volum mare, 1-2 perii cu viteza de rotatie mare , mecanism de tractiune etc.).

4. Gama monodiscurilor pentru pardoseli

Echipamentele din aceasta gama sunt utile si fiabile putand fi utilizate cu minim efort, la curatarea diferitelor tipuri de pardoseli : gresie, parchet, marmura, beton, mocheta, pardoseli epoxidice etc.  .Monodiscurile sunt folosite pentru realizarea mai multor aplicatii: curatarea zilnica a suprafetelor, spalarea mochetelor , polisarea pardoselilor, decaparea acestora etc. Echipamentele pentru pardoseli sunt prevazute cu : rezervor de detergent, ceea ce face ca procesul de curatare sa fie unul exceptional, pot avea in componenta perii sau paduri in functie de aplicatia clientului, maner ergonomic pentru transportarea cu usurinta a acestuia si multe alte dotari.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne pentru a intra in legatura cu unul dintre consultantii nostri specializati si a identifica cele mai bune solution.

Descopera cea mai variata gama de echipamente pentru curatenie:

Echipamente curatenie

Echipamente de curatenie speciale

0/5 (0 Reviews)
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.