Echipamente de protectie

Echipamentele de protectie distribuite de UNILIFT sunt produse de branduri cu renume pe plan international precum TST Sweeden, Teinnova, RockSafety, GVS etc. UNILIFT isi propune sa aduca pe piata din Romania produse de top, care sa raspunda cerintelor si nevoilor tale, indiferent de domeniul in care activezi.

Unilift a ales colaborarea cu branduri de renume in piata de profil deoarece a apreciat ca fiind de maxima importanta  respectarea standardelor de sercuritate in munca pentru mediile de lucru ce prezinta diverse riscuri, in vederea protejarii utilizatorului final.

UNILIFT sustine ca orice tip de echipament de protectie  sa fie ales in conformitate cu mediul de lucru al utilizatorului final, sa respecte conditiile ergonomice si sa se potriveasca purtatorului, astfel se respecta prevederile legale privind mediile de lucru ce prezinta diferite riscuri.

Produsele distribuite de UNILIFT sunt potrivite pentru diverse domenii de activitate precum: santiere de constructii, zone cu temperaturi ridicate, incendii, activitati de sablare, hidro-sablare sau aplicatiile la presiuni ultra-inalte, iar experienta noastra si a partenerilor nostri garanteaza solutia potrivita.

Products 1 - 40 from 274. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.