Protectie in constructii si demolari

Pentru desfasurarea in siguranta a activitatii in medii cu potential de risc precum santierele de constructii si demolari, Unilift iti pune la dispozitie o gama larga de echipamente de protectie pentru situatii diverse: masti, casca/sapca de protectie, dopuri pentru urechi, salopete (inclusiv salopete cu optiuni de ventilatie pentru sarcini de lucru cu expunere la caldura), veste, pantaloni, protectii pentru antebrate, manusi, bocanci, etc.

Produsele si echipamentele de protectie sunt adecvate sarcinilor de lucru dificile in domeniul constructiilor/demolarilor si sunt fabricate din materiale foarte rezistente la abraziune, rupturi, taieturi etc. De asemenea, mastile pe care le distribuim, cu sau fara filtre au protectie impotriva prafului, gazelor, vaporilor toxici. In functie de mediul de lucru, incaltamintea utilizatorului trebuie sa fie adecvata, pentru a inlatura riscul alunecarii si accidentarii acestuia.

Echipamentele de protecţie fabricate din materiale termoplastice sunt predispuse sa se uzeze si sa devina fragile (radiatii ultraviolete, vreme, etc.), de aceea echipamentele care sunt vizibil stricate trebuie aruncate si inlocuite. De asemenea este important ca toate echipamentele de protectie din aceste domenii de activitate trebuie sa fie suficient de rezistente la posibilele influente ale mediului.

Products 1 - 40 from 206. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.