Protectie sablare/hidro-sablare si presiuni ultra-inalte

Sistemele de sablare pe care Unilift le aduce pe piata din Romania  sunt perfecte pentru o varietate mare de aplicatii: industriale, caroserii/piese metalice, constructii, intretinere nave, renovari, pregatire pre-vopsire si curatare, curatare fatade cladiri, inlaturare graffiti, precum si pentru restaurare lemn, sablare sticla, aluminiu, curatare beton, suduri, etc.

Pentru ca procesul de sablare sa fie sigur si rapid iti punem la dispozitie, pe langa echipamentele de sablare, o gama de accesorii profesionale pentru protectia utilizatorului acestor echipamente: manusi, masti, casti de protectie (multifiltru, aductie de aer, acces direct de aer), costum, vesta, pantaloni, incaltaminte testate cu jet de lichid hidraulic cu presiune foarte mare.

In combinatie cu echipamentul potrivit, utilizatorul este echipat corespunzator pentru a efectua sarcini in domeniul sablarii si a lucrului cu presiuni ultra-inalte, de pana la 3000 de bari. De asemenea, datorita nivelului de rezistenta al echipamentelor profesionale garanteaza ca se pot evita posibilele accidentari in timpul efectuarii unor astfel de sarcini de lucru.

Products 1 - 27 from 27. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.