Ecran medical confortabil, elegant, ușor, pliabil, cu 4 părți și roți de 7,5 cm în diametru, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Ecran medical confortabil, elegant, ușor, pliabil, cu 4 părți și roți de 7,5 cm în diametru, conceput pentru utilizarea în unitățile de îngrijire a sănătății pentru a separa pacienții între ei sau pentru a le oferi intimitate.

Cadrul este realizat din aluminiu anodizat lucios, iar pereții albi, neinflamabili, ușor de curățat și întreținut sunt fabricați din policlorură de vinil extrem de rezistentă la schimbările de temperatură, razele UV și influențele mediului. Se dezinfectează cu mijloace convenționale. Înălțimea totală a ecranului este de 170 cm, lungimea este de 212,5 cm, lungimea unei secțiuni este de 55 cm, iar înălțimea este de 143 cm.

Fiecare ecran medical este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă depozitarea ecranului într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, curățarea periodică cu mijloace neagresive sau acoperirea acestuia.

Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și întreținere și recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

 

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII:

  • Greutate, kg: 7.3
  • Înălțime, cm: 175
  • Lungime, cm: 212.5
  • Lungimea unei secțiuni: 55 cm, înălțimea: 143 cm
Adauga primul o recenzie pentru “Ecran medical confortabil, elegant, ușor, pliabil, cu 4 părți și roți de 7,5 cm în diametru, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Ecran medical confortabil, elegant, ușor, pliabil, cu 4 părți și roți de 7,5 cm în diametru, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.