Electrotranspalet cu ridicare – Alfa M evo 55/08 INOX – Armanni

0.00 lei

In stock

Alfa M INOX este Electrotranspalet cu ridicare, în întregime din oțel inoxidabil, cu translație și ridicare manuală: furcile sunt ridicate cu ajutorul unei pompe manuale cu ridicare rapidă în timp ce coborârea este reglată de pârghia de pe timă.
Structura și componentele din oțel inoxidabil fac stivuitorul deosebit de potrivit pentru funcționarea în medii de lucru supuse fenomenelor de oxidare din cauza prezenței umidității, condensului, prafului și soluțiilor saline.
Alfa M 55/08 INOX permite ridicarea sarcinilor cu o greutate de până la 500 kg până la o înălțime maximă de 800 mm.

Compara produsul
 • MANIPULAREA ÎNCĂRCĂRII CONFORM CU STANDARDELE ACTUALE:
  Seria ALFA M reprezintă cea mai simplă și mai economică soluție pentru a face manipularea sarcinilor mediu-ușoare pe deplin conformă cu reglementările în vigoare privind manipularea manuală a sarcinilor de către operator.
 • UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE:
  Sistem de ridicare furcă cu ajutorul unei pompe manuale rapide (urcare fără sarcină) pârghie cu control de coborâre poziționat pe aceeași pentru a facilita execuția rapidă; mare usurinta de manevra si pozitionare a caruciorului datorita sistemului de manere laterale specifice.
 • ADAPTABILITATE LA ÎNCĂRCARE:
  Furci reglabile manual pe placa suport furcii; un gest simplu vă permite să operați cu același cărucior deplasând sarcini cu dimensiuni diferite adaptând astfel mașina la nevoile operatorului.
 • ÎNTREȚINERE:
  Designul și numeroasele prototipuri dezvoltate au făcut posibilă garantarea nu numai performanțe excelente, ci și o reducere semnificativă a probabilității de defecțiune și o durată medie de viață mai lungă a camionului.
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Electrotranspalet cu ridicare – Alfa M evo 55/08 INOX – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Electrotranspalet cu ridicare - Alfa M evo 55/08 INOX - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.