Electrotranspalet cu ridicare – Delta CP AC-evo 100/30 INOX – Armanni

0.00 lei

In stock

DELTA CP este căruciorul contrabalansat, în întregime din oțel inoxidabil, care vă permite să adăugați la ușurința de utilizare și manevrare a motostivuitorului și alte avantaje ale stivuitoarelor clasice de rulare care, funcționând fără picioare de sprijin și cu furci în consolă, permit unele alte operațiuni specifice de manipulare precum: furcarea paleților cu profil redus, apropierea maximă a încărcăturii pentru ridicarea/depozitarea mărfurilor în prezența obstacolelor pe sol, ușurința depășirii rampelor și capacități reziduale excelente.
Conceput și construit pentru a garanta performanțe excelente chiar și la înălțimi mari de ridicare, DELTA CP este capabil să ofere capacități mari fără a necesita niciun efort de conducere din partea operatorului datorită aplicării sistemului de conducere asistată și distribuției optime a contragreutăților.

Structura și componentele din oțel inoxidabil fac stivuitorul deosebit de potrivit pentru funcționarea în medii de lucru supuse fenomenelor de oxidare din cauza prezenței umidității, condensului, prafului și soluțiilor saline.
Delta CP AC evo 100/30 are o structura de ridicare cu catarg cu o singura treapta ce permite o capacitate nominala de 1000kg si o inaltime maxima de ridicare de 3000mm.

Compara produsul
 • PLACĂ FEM ȘI FURCI CANTILEVER:
  Echipamentul cu furci forjate reglabile permite ridicarea paletilor si/sau containerelor de dimensiuni nestandard si din partea inchisa. Echipamentul standard cu placă suport furcă FEM garantează aplicarea ușoară a clemelor și echipamentelor hidraulice cu posibilitatea dotării căruciorului cu multiple căi hidraulice suplimentare.
 • PRELUARE/DEPOZITARE ÎN CONDIȚII DIFFICILE:
  Absența picioarelor de sprijin pe sol permite abordarea sarcinii până la umărul furcii fără ca structura inferioară a căruciorului să interacționeze negativ cu scaunul încărcăturii, permițând astfel abordarea completă chiar și în prezența obstacolelor de pe sol .
 • STABILITATE, INCLINARE SI CAPACITATE REZIDUALA:
  Structura echipata cu contragreutate garanteaza stabilitate maxima si datorita catargului basculant standard care permite mentinerea sarcinii intotdeauna in pozitia corecta; cadrul particular și distribuția specifică a sistemului de contragreutate permit garantarea unor capacități reziduale excelente.
 • CONDUCERE ASISTĂ PUTERE ȘI TEHNOLOGIE AC:
  Echipamentul cu cârmă de direcție asistată garantează operatorului manevrarea în deplină siguranță și fără niciun efort chiar și sub sarcină maximă; tehnologia de tracțiune cu curent alternativ garantează reactivitate maximă, punct de plecare excelent, performanță excelentă chiar și pe pante și siguranță ridicată la frânare.
 • MARE AUTONOMIE:
  Dotarea bateriilor blindate de 24V cu capacitati de pana la 270Ah garanteaza o mare autonomie chiar si in cazul folosirii intensive; încărcătorul integrat vă permite să reîncărcați bateria conectându-l direct la linia de alimentare de 220V.
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Electrotranspalet cu ridicare – Delta CP AC-evo 100/30 INOX – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Electrotranspalet cu ridicare - Delta CP AC-evo 100/30 INOX - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.