Electrotranspalet cu ridicare – Delta E AC-evo 125/35 INOX – Armanni

0.00 lei

In stock

Delta E AC-evo INOX, integral din otel inoxidabil, reprezinta raspunsul cel mai concret la nevoile de putere, ergonomie si siguranta din sectorul logisticii depozitelor, reprezentand solutia ideala pentru munca intensiva de manipulare a marfurilor pe paleti in medii de dimensiuni medii/mari. .

Conceput și construit pentru a garanta performanțe excelente chiar și la înălțimi mari de ridicare, DELTA INOX este capabil să ofere capacități reziduale excelente chiar și la cele mai mari înălțimi de ridicare.

Structura și componentele din oțel inoxidabil fac stivuitorul deosebit de potrivit pentru funcționarea în medii de lucru supuse fenomenelor de oxidare din cauza prezenței umidității, condensului, prafului și soluțiilor saline.
Delta AC-evo 125/35 INOX are o structură de ridicare cu un catarg de ridicare cu două trepte care permite o capacitate nominală de 1200 kg la o înălțime maximă de 3500 mm.

Compara produsul
 • ROBUST ȘI FIABILITATE:
  Structura solidă a mașinii vă permite să gestionați capacități semnificative în deplină siguranță, cu valori reziduale excelente chiar și la înălțimi mai mari, garantând în același timp dimensiuni de gabarit reduse și o bună vizibilitate din poziția de conducere.
 • MARE AUTONOMIE:
  Dotarea bateriilor blindate de 24V cu capacitati de pana la 270Ah garanteaza o mare autonomie chiar si in cazul folosirii intensive; încărcătorul integrat vă permite să reîncărcați bateria conectându-l direct la linia de alimentare de 220V.
 • MANEVRABILITATE ȘI SIGURANȚĂ:
  Sistemul inovator de direcție DR EVO permite operatorului să beneficieze de manevrabilitate maximă, manevrabilitate și siguranță garantate de noul mâner de direcție care integrează noua funcție broasca testoasă și sistemul inovator de comandă sus/jos cu două viteze.
 • STABILITATE PE FIECARE SUPRAFAȚĂ:
  Structura de susținere în 5 puncte flancată de sistemul specific de amortizor asigură aderența perfectă a roții motoare pe podea chiar și în prezența unor nereguli sau denivelări adânci.
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Electrotranspalet cu ridicare – Delta E AC-evo 125/35 INOX – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Electrotranspalet cu ridicare - Delta E AC-evo 125/35 INOX - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.