Electrotranspalet cu ridicare – Delta E AC-evo 145/30 INOX – Armanni

0.00 lei

In stock

DELTA E AC-evo INOX, integral din otel inoxidabil, reprezinta cel mai concret raspuns la nevoile de putere, ergonomie si siguranta din sectorul logisticii depozitelor, reprezentand solutia ideala pentru lucrari intensive de manipulare a marfurilor pe paleti in medii de dimensiuni medii/mari. .
DELTA E INOX este varianta cu montant extrudat; datorită utilizării profilelor speciale din oțel este posibil să se garanteze performanțe și mai bune, în special cu sarcini speciale și deosebit de grele.

Structura și componentele din oțel inoxidabil fac stivuitorul deosebit de potrivit pentru funcționarea în medii de lucru supuse fenomenelor de oxidare din cauza prezenței umidității, condensului, prafului și soluțiilor saline.
Delta E AC-evo 155/30 INOX are o structura de ridicare cu catarg extrudat cu treapta de ridicare dubla ce permite o capacitate nominala de 1400 kg la o inaltime maxima de 3000 mm.

Compara produsul
 • ROBUST ȘI FIABILITATE:
  Structura solidă a mașinii vă permite să gestionați capacități semnificative în deplină siguranță, cu valori reziduale excelente chiar și la înălțimi mai mari, garantând în același timp dimensiuni de gabarit reduse și o bună vizibilitate din poziția de conducere.
 • MARE AUTONOMIE:
  Dotarea bateriilor blindate de 24V cu capacitati de pana la 270Ah garanteaza o mare autonomie chiar si in cazul folosirii intensive; încărcătorul integrat vă permite să reîncărcați bateria conectându-l direct la linia de alimentare de 220V.
 • MONTANT CU PROFILE SPECIALE DE OȚEL:
  Alegerea profilelor speciale din oțel în construcția montanților asigură performanțe excelente și pentru utilajele dedicate manipulării continue a mărfurilor grele sau echipate cu echipamente hidraulice specifice pentru manipularea sarcinilor speciale.
 • MANEVRABILITATE ȘI SIGURANȚĂ:
  Sistemul inovator de direcție DR EVO permite operatorului să beneficieze de manevrabilitate maximă, manevrabilitate și siguranță garantate de noul mâner de direcție care integrează noua funcție broasca testoasă și sistemul inovator de comandă sus/jos cu două viteze.
 • STABILITATE PE FIECARE SUPRAFAȚĂ:
  Structura de susținere în 5 puncte flancată de sistemul specific de amortizor asigură aderența perfectă a roții motoare pe podea chiar și în prezența unor nereguli sau denivelări adânci.
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Electrotranspalet cu ridicare – Delta E AC-evo 145/30 INOX – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Electrotranspalet cu ridicare - Delta E AC-evo 145/30 INOX - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.