Electrotranspalet cu ridicare – Master Light evo 105/29 INOX – Armanni

0.00 lei

In stock

Usor de manevrat si ergonomice dar in acelasi timp solide si fiabile, Master Light INOX si Master Plus INOX reprezinta cel mai reusit compromis intre nevoia de putere si agilitate in spatii mici.

Master Light evo 105/29 INOX, in intregime din otel inoxidabil, are o structura de ridicare cu catarg de ridicare cu doua trepte ce permite o capacitate nominala de 1000kg la o inaltime maxima de 2900 mm.

Structura și componentele din oțel inoxidabil fac stivuitorul deosebit de potrivit pentru funcționarea în medii de lucru supuse fenomenelor de oxidare din cauza prezenței umidității, condensului, prafului și soluțiilor saline.

Compara produsul
  • MANEVRABILITATE ȘI SIGURANȚĂ:
    Sistemul inovator de directie DR EVO permite operatorului sa beneficieze de manevrabilitate maxima, manevrabilitate si siguranta garantate de noul volan care integreaza noua functie broasca testoasa pentru a functiona cu precizie maxima in cele mai inguste spatii.
  • STABILITATE PE FIECARE SUPRAFAȚĂ:
    Structura de susținere în 5 puncte flancată de sistemul specific de amortizor asigură aderența perfectă a roții motoare pe podea chiar și în prezența unor nereguli sau denivelări adânci.
  • ÎNTREȚINERE:
    Intervenții de întreținere facilitate de procedura de depanare prin LED-uri de verificare specifice și de sistemul simplu de deschidere a caroseriei pentru acces imediat la corpul mașinii.
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Electrotranspalet cu ridicare – Master Light evo 105/29 INOX – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Electrotranspalet cu ridicare - Master Light evo 105/29 INOX - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.