Ibix la Romexpo la BIFE-SIM 2019

demonstratie sablare echipament profesional ibix unilift serv

Pentru al patrulea an consecutiv, Ibix România a spus prezent la evenimentul Bife-Sim desfășurat la Romexpo, în București, în perioada 12-15 septembrie 2019. La această ediție a târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii, brandul Ibix a re-confirmat faptul că echipamentele și accesoriile dedicate sablării corespund celor mai înalte cerințe de calitate și eficacitate.

Unilift este partenerul oficial al Ibix în România și distribuie echipamente de sablare profesionale, realizate în Italia la cele mai înalte standarde tehnice de calitate. Echipamentele de sablare Ibix sunt un reper în domeniul sablării datorită experienței îndelungate în producerea de echipamente în multiple modele și dimensiuni pentru diferite spețe.

Pe parcursul evenimentului, specialiștii de la Unilift au susținut demonstrații cu sistemele de sablare Ibix pe diferite suprafețe de lemn, pentru a arăta vizitatorilor interesați cum se efectuează lucrări corecte și controlate, pentru a curăța artefacte sau obiecte de lemn cu valoare istorică, piese de mobilier sau alte suprafețe lemnoase. Din spețele discutate cu cei interesați, de menționat ar fi și faptul că Ibix poate fi utilizat cu succes pentru curățarea grinzilor din lemn, a plafoanelor din lemn, a tavanelor din lemn, a căsuțelor de vacanță din lemn, piatră, metal, sticlă, obiecte din bronz, forme din beton turnat, etc.

Echipamentele IBIX sunt extrem de utile pentru curățarea selectivă a unor zone ce necesită curățare, protejând straturile originale care se doresc a fi neafectate. Astfel, acestea pot fi utilizate în diferiți parametri adaptați pentru scopul final al lucrării. Presiunea, materialul abraziv, mixul de aer material de sablare, pot fi perfect ajustate pentru ca lucrările de curățare să fie efectuate cu rezultatele dorite. Pe lângă aceste aspecte importante, sistemul de sablare permite obținerea unei productivități ridicate și reducerea producerii de praf în mediul de lucru, datorită opțiunii de a adăuga o proiecție ușoară de apă vaporizată în flux. Echipamentul Ibix poate fi utilizat și cu duză care modulează mixul de aer și agent de sablare cu jet direct și cu duze speciale care modulează mixul de aer și agent de sablare într-un vortex rotativ elicoidal, pentru a facilita curățarea și decopertarea vopselelor, dar și recuperarea lemnului, astfel fiind posibilă eliminare straturilor groase de vopsea cum ar fi de pe uși și ferestre, fără a deteriora fibra de lemn.

Demonstrațiile și testele efectuate cu IBIX au demonstrat că sunt potrivite pentru sablarea pieselor de mobilier vechi, pentru că rezultatele de curățare au fost excelente în îndepărtarea lacurilor și păstrarea structurii materialului. Sistemele IBIX pot fi folosite de asemenea și special pentru a da aspectul necesar premergător aplicării de tratamente pentru conservarea pieselor respective. De exemplu, IBIX poate fi folosit cu succes pentru micro-curățare, pentru sablare-fină, astfel încât tratamentele și lacurile să poată fi aplicate ulterior, după îndepărtarea prafului, uleiului, siliconului sau a oricărei alte substanțe care deteriorau materialul.

În cadrul sesiunilor demonstrative pentru sablarea pieselor de mobilier, au fost folosite ca materiale de sablare carbonatul de calciu, bicarbonatul de sodiu, nisipul de cuart, coji de nucă, etc. Desigur, se poate încerca sablarea și cu material abraziv de origine vegetală de dimensiuni reduse pentru sablarea fină pentru îndepărtarea delicată a contaminanților, fără a afecta posibila peliculă picturală (de exemplu granulat de porumb, granulat mineral IbixArt).

În plus, echipa Unilift a prezentat echipamentele de măturat Starmix recomandate pentru eficiența cu care îndepărtează mizeria grosieră de pe asfalt, de pe trotuare, căi de acces, în curți interioare, etc.

2019 septembrie bife sim demonstratie sablare lemn 2 Ibix la Romexpo la BIFE-SIM 2019 - Unilift

Participarea a confirmat dorința de a informa vizitatorii interesați cu privire la aceste tehnologii de sablare utile atât pentru sablarea optimă a pieselor de mobilier, cât și pentru sablarea și păstrarea structurii lemnului după curățare. Prin aceasta, echipa Unilift a pus accent pe latura educativă/ informativă (echipamente, materiale abrazive de sablare, accesorii, modele necesare în funcție de aplicație), cât și pe prezentarea practică a procedeului de sablare.

Informații suplimentare despre echipamente, accesorii și agenți de sablare:

Specialiștii companiei Unilift au experiență amplă în ceea ce privește sablarea, echipamentele specifice, materialele de sablare și accesoriile necesare, având cunoștințe și despre procesele de lucru pentru diferite aplicații ale sablării. În acest mod, datorită know how-ului combinat cu multitudinea de produse disponibile din portofoliu, aceștia pot oferi soluțiile tehnice potrivite pentru diferite sectoare de activitate.

Pentru a achiziționa un echipament de sablare potrivit pentru suprafața de curățat sau activitatea firmei sau pentru informații suplimentare despre echipamente sau accesoriile necesare pentru sablare, vă rugăm să contactați specialistul nostru pentru a discuta cerințele tehnice la numărul de telefon 0371.364.292 sau prin e-mail, la adresa office@unilift.ro.

Despre Unilift:

Unilift Serv SRL activează încă din 2011 pe piața echipamentelor și soluțiilor tehnice-industriale, iar în prezent, se asigură că piața profesională B2B și B2G din România este deservită la cele mai înalte standarde, abordând cu deschidere și piața hobby, B2C. Cu peste 90 de branduri internaționale de renume reprezentate și peste 50.000 de produse în portofoliu, cu o echipă pasionată de inovație, dezvoltare tehnică și soluții adaptate și complete, Unilift se poziționează ca un partener pentru afaceri durabile, furnizor de echipamente și soluții profesionale care pot fi adaptate oricăror nevoi tehnice pentru fluxurile din diferite sectoare de activitate.

Pentru întrebări, vă stăm cu plăcere oricând la dispoziție. Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre produsele din portofoliul Unilift, vizitați constant website-ul principal www.unilift.ro sau magazinul online shop.unilift.ro.

Vă așteptăm să ne contactați:

Unilift Showroom Dărmănești

Str. Calea Trotușului, nr. 279

Telefon: +40 371 364 292

Mobil: +40 724 222 451

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.