Înălțător de toaletă cu capac, înălțime 10 cm, potrivit pentru multe vase de toaletă cu dimensiuni standard, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Înălțătorul Kid-Man de 10 cm pentru toaletă cu capac este potrivit pentru multe vase de toaletă cu dimensiuni standard. Partea de șezut este confortabilă, cu o decupare largă în părțile din față și din spate. Înălțătorul este fixat ferm cu suporturi speciale situate pe lateral, fără a folosi unelte speciale.

Instrucțiuni de instalare:

Acest înălțător este vândut aproape gata de utilizare. Înainte de a-l atașa, verificați dacă vasul de toaletă nu este deteriorat și ridicați capacul acestuia. Apoi, întoarceți înălțătorul și instalați suporturile în formă de L împreună cu butoanele în formă de șurub. Rotiți butonul în sensul acelor de ceasornic până când suportul este fixat în poziție. Repetați aceiași pași și pentru suportul de pe cealaltă parte a șezutului. Nu strângeți prea tare. Plasați înălțătorul pe vasul de toaletă și fixați-l cu butoanele de blocare de pe ambele părți. Asigurați-vă că înălțătorul este atașat corect la vasul de toaletă înainte de fiecare utilizare. Când vă așezați sau vă ridicați, nu vă sprijiniți pe el și nu stați pe capac.

Recomandări:

Fiecare înălțător pentru toaletă cu capac este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă curățarea regulată cu soluții de curățare neagresive și apă caldă, și uscarea după curățare.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Specificații:

  • Sarcina maximă: 225 kg
  • Greutate: 1.3 kg
  • Înălțime totală: 10 cm
  • Lățime totală: 38 cm
  • Lungime totală: 41 cm
  • Lățime șezut: 36 cm
  • Adâncime șezut: 40 cm
  • Dimensiuni deschidere: 26 x 21 cm
Adauga primul o recenzie pentru “Înălțător de toaletă cu capac, înălțime 10 cm, potrivit pentru multe vase de toaletă cu dimensiuni standard, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Înălțător de toaletă cu capac, înălțime 10 cm, potrivit pentru multe vase de toaletă cu dimensiuni standard, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.