Instalatii spalat roti-sasiuri

UNILIFT in colaborare cu brandurile  MOBY DICK si ALBATROS, isi propune sa duca la un alt nivel perceptia asupra importantei igienizarii auto si a biosecuritatii mediului, in beneficiul populatiei, prin sistemele de spalare roti – sasiuri si instalatiile anti-praf.

Partenerii nostri isi propun ca toate instalatiile si echipamentele furnizate sa fie in acord direct cu reglementarile privind protectia mediului. Aceste instalatii sunt ideale pentru utilaje grele de mici si mari dimensiuni

Datorita tehnologiei de spalare cu reciclare a apei, sistemele noastre au o multime de beneficii suplimentare profitabile clientilor, dar si beneficii indiscutabile pentru mediul inconjurator.

Instalatiile de spalare roti – sasiuri sunt utilizate in intreaga lume. O trecere a vehiculelor printr-un sistem de curatare si igienizare asigura accesul in drumurile publice, acestea fiind curate, conform reglementarilor rutiere europene in vigoare.

Sistemele de spalare a rotilor, sasiurilor si caroseriilor sunt special concepute pentru a raspunde celor mai inalte pretentii ale  clientilor din diferite domenii de activitate. Acestea sunt utilizate in zonele santierelor de constructii, combinate metalurgice, cariere de piatra, mine de carbune, statii de betoane, statii de sortare, centre de reciclare sau depozitare deseuri, santiere navale, porturi, ferme agricole / de animale, dar si la intrarea in orase, pentru a pastra strazile curate.

Instalatiile pe care ti le oferim sunt disponibile in varianta standard, dar si customizata, si pot fi utilizate pentru curatarea si igienizarea totala a rotilor de : camioane, cisterne, utilaje agricole, vehicule militare( inclusiv senile/senilate).

Products 1 - 40 from 68. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.