MobyDick - TailorMade

TAILORMADE prezinta o serie de dotari standard dar si multe dotari optionale – pompe aditionale, jet lateral care oscileaza, spalare manuala, rezervoare aditionale, sistem dozare floculant, separatoare hidrocarburi, container MobyDos, pachet iarna, pachet siguranta, sistem traffic control etc. Unilift iti sta la dispozitie cu aceasta linie de produse ce ofera solutii customizate pentru fiecare client, inclusiv acelora cu solicitari atipice.

Segmentul TAILORMADE include 3 linii de produse :

-ONE – premium quality – cea mai avansata si mai calitativa instalatie de spalat roti/sasiuri din lume. Adaptata perfect nevoilor pe care le are fiecare client in termeni de putere de spalare si reciclare a apei.

-RS Line – putere mare de spalare datorita tehnologiei cu role. Unitatile cu role au avantajul ca ca sunt de mici dimensiuni, astfel pot fi instalate in cele mai inguste locuri, si au o putere mare de curatare.

-DRAGON – system complet de spalare la un pret mic. Se preteaza pentru grad scazut de murdarie si praf. Este un sistem rapid, compact si deloc complicat.

X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.