Lift Electric pentru Cadă BELLAVITA, sigur și confortabil, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Liftul electric pentru cadă BELLAVITA, de nouă generație, sigur și confortabil, este fabricat conform principiilor ergonomiei și folosind cele mai noi tehnologii. Acest lift îndeplinește toate cerințele obișnuite pentru astfel de dispozitive, dar oferă și multe alte avantaje.

Datorită designului special și materialelor avansate utilizate, liftul este cel mai ușor de pe piață (doar 9,7 kg împreună cu panoul de control manual). În plus, liftul are un interval de ridicare deosebit de mare și este adaptat pentru diverse tipuri de căzi. Când liftul ajunge la poziția de înălțime minimă, suportul pentru spate se înclină automat înapoi. Tetiera este ușor reglabilă la înălțimea dorită. Scaunul cu laturi pliabile, partea de șezut și suportul pentru spate sunt din plastic cu un înveliș extrem de igienic, ușor de îndepărtat sau atașat, antiderapant, neabsorbant de umiditate și moale. Toate marginile accesibile, colțurile și suprafețele sunt netede, fără așchii și rotunjite.

Partea electrică este protejată de apă (rating de protecție IP X7). BELLAVITA se oprește automat după aproximativ 30 de minute, iar liftul are și un buton de oprire de urgență care poate fi activat în orice moment. Bateria este integrată în panoul de control. Setul liftului include și încărcătorul de baterii și un înveliș alb.

În utilizarea liftului, așezați-vă întotdeauna în mijlocul liftului și sprijiniți-vă spatele de spătar, țineți picioarele întinse în față și puneți mâna liberă pe marginea căzii sau pe genunchi. Folosiți cealaltă mână pentru a controla liftul cu panoul de control manual. Dacă liftul este folosit de o persoană cu dificultăți în controlul membrelor, ridicați și coborâți liftul respectând toate cerințele de siguranță. În funcție de greutatea persoanei care face baie, o baterie complet încărcată este suficientă pentru un maxim de 6 băi. Ridicarea sau coborârea durează aproximativ 50 de secunde.

Fiecare lift electric pentru cadă BELLAVITA este verificat în fabrică, astfel încât utilizatorul primește doar un produs de calitate. Se recomandă efectuarea periodică (cel puțin o dată pe an) a unei inspecții tehnice a liftului cu ajutorul specialiștilor calificați. Clătiți liftul cu apă fierbinte după fiecare utilizare și nu folosiți agenți de curățare agresivi sau abrazivi. Învelișurile pot fi spălate manual sau în mașina de spălat la o temperatură de +60°. Dispozitivul are o garanție de 24 de luni (exclusiv învelișurile) de la data achiziției.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă, kg: 140
  • Greutate, kg: 9.7
  • Lățimea totală, cm: 70
  • Lungimea totală, cm: 83
  • Înălțimea scaunului, cm: 6,5 - 48
  • Lățimea scaunului, cm: 35
  • Adâncimea scaunului, cm: 42
  • Unghiul spătarului, °: 10-45˚
Adauga primul o recenzie pentru “Lift Electric pentru Cadă BELLAVITA, sigur și confortabil, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Lift Electric pentru Cadă BELLAVITA, sigur și confortabil, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.