Mănuși de nitril, elastice, flexibile și rezistente, de unică folosință, mărimea L, pachet de 100 bucăți, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Mănuși de examinare din nitril, fără pudră, elastice, flexibile și rezistente, cu o suprafață texturată și o sensibilitate bună. Aceste mănuși oferă un nivel ridicat de protecție împotriva multor agenți chimici și infecțioși și sunt compatibile cu soluțiile și gelurile hidroalcoolice.

Mănușile medicale din nitril respectă specificațiile celor două noi reglementări: Dispozitiv Medical (2017/745 UE) și Echipament de Protecție Personală (2016/425 UE). Aceste mănuși de protecție PPE de nivel înalt sunt încadrate în categoria CAT III, oferind o bună protecție împotriva microorganismelor, în special a virușilor. În plus, mănușile sunt testate și respectă standardele EN455, EN374 și EN420.

De asemenea, aceste mănuși sunt testate conform standardului american ASTM D6978 pentru studiul permeației la agenți citostatici, oferind un nivel foarte ridicat de protecție pentru toate echipele care intră în contact cu moleculele citostatice. Mănușile sunt adaptate pentru a fi utilizate în diverse locuri, inclusiv de către profesioniștii din domeniul medical. Vin într-o cutie distribuitoare de 100 de mănuși și sunt disponibile în 4 mărimi: S, M, L și XL.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Mănuși de nitril, elastice, flexibile și rezistente, de unică folosință, mărimea L, pachet de 100 bucăți, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Mănuși de nitril, elastice, flexibile și rezistente, de unică folosință, mărimea L, pachet de 100 bucăți, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.