Masa de lucru cu ridicare manuala – TM 5 – Armanni

0.00 lei

In stock

TM este masa de ridicare manuala cu ridicare prin intermediul unei pompe manuale cu dublu efect; utilizarea sa este soluția ideală pentru numeroase probleme de manipulare a sarcinii, în special atunci când este utilizat alături de mașini-unelte sau pentru utilizarea cu suporturi de matriță.
Configurabil cu platforme de diferite dimensiuni, in configuratia standard, TM va permite sa manevrati sarcini de pana la 1000 kg cu posibilitatea de a ridica pana la 1300 mm.
Pe lângă versiunea standard, este posibil să se solicite proiectarea și construcția meselor de ridicare de dimensiuni specifice și de ridicare pentru cerințele individuale de lucru.

Compara produsul
  • Ridicarea și călătoria:
    TM poate fi un aliat valid in diferitele faze de prelucrare intrucat imbina caracteristicile unei suprafete ridicabile cu posibilitatea de a fi miscata usor prin impingerea manerului special, garantand miscari precise si sigure.
  • PERSONALIZARE MAXIMA:
    Numeroase posibilități de personalizare, de la dimensiunile suprafeței, la capacitatea de ridicare până la echipamentele cu accesorii specifice: suprafață cu role pentru a facilita alunecarea mărfurilor pe suprafață, șine laterale pentru oprirea încărcăturii pentru transferuri complet sigure, suprafețe rotative sau de conectare. pentru pasajele direcționate de mașini către platforma cu aport uman minim; eficienta si reducerea timpilor de lucru intotdeauna in deplina siguranta.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Masa de lucru cu ridicare manuala – TM 5 – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Masa de lucru cu ridicare manuala - TM 5 - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.