Masa de lucru hidraulica – TE 50- Armanni

0.00 lei

In stock

TE este masa electrica de ridicare cu ridicare prin intermediul unei unitati de control trifazate 380/220 V conectata direct la priza; utilizarea sa este soluția ideală pentru numeroase probleme precum încărcarea/descărcarea mărfurilor din vehicule, legătura între diferite suprafețe de lucru sau service la mașini-unelte și operatori.
Configurabil cu platforme de diferite dimensiuni, masa TE vă permite să alegeți între diferite capacități (de la 500 la 5000 kg) și ridicare până la 2000 mm. Pe lângă versiunea standard, este posibil să se solicite proiectarea și construcția meselor de ridicare de dimensiuni specifice și de ridicare pentru cerințele individuale de lucru.

Compara produsul
 • RIDICAREA MOTORIZATA:
  Dotarea mesei cu ridicare motorizata, prin intermediul unui grup electro-hidraulic alimentat de la retea, permite si ridicarea usoara si sigura a sarcinilor de pana la 5000 kg in configuratia standard.
 • MOTORIZAREA RIDICARII:
  Motorizarea ridicării prin intermediul unităților de comandă electro-hidraulice, atât pentru alimentarea de la rețea, cât și prin baterii, este însoțită și de posibilitatea de translație electrică pentru călătorii lungi sau pentru a facilita deplasarea în cazul de dimensiuni mari sau înalte. -platforme de capacitate.
 • PERSONALIZARE MAXIMA:
  Numeroase posibilități de personalizare, de la dimensiunile suprafeței, la capacitatea de ridicare până la echipamentele cu accesorii specifice: suprafață cu role pentru a facilita alunecarea mărfurilor pe suprafață, șine laterale pentru oprirea încărcăturii pentru transferuri complet sigure, suprafețe rotative sau de legătură. pentru treceri directe de la mașinile cu platformă cu aport uman minim.
 • DIMENSIUNE MARE, LIFTARE MARE:
  Crearea de scânduri cu structură super-întărită pentru platforme mari și de rulare pentru a asigura stabilitate chiar și la capacități maxime; proiectarea structurilor cu pantograf dublu pentru mese capabile sa ofere cele mai mari ridicari in deplina siguranta.
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Masa de lucru hidraulica – TE 50- Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Masa de lucru hidraulica - TE 50- Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.