Masina de maturat manuala FLOORTEC 760 | Nilfisk

0.00 lei

In stock

Compara produsul

FLOORTEC 760 este o masina de maturat impinsa, care va permite sa abordati sarcinile dvs. de curatenie usor si eficient, colectand resturile si oferind indepartarea fara praf chiar si a celor mai mici particule, in timp mai scurt. Disponibila in versiunea pe baterie pentru maturare in interior si in exterior, precum si in versiunea pe benzina pentru uz in exterior. FLOORTEC 760 este alegerea atractiva pentru benzinarii, reprezentante auto, industrie, depozite si ferme. FLOORTEC 760 introduce avantaje concrete care contribuie la economii valoroase de timp, la imbunatatirea calitatii curateniei si la productivitate sporita.

FLOORTEC 760 este o masina de maturat eficienta care va avea un impact semnificativ asupra productivitatii si eficientei maturarii resturilor uscate, contribuind astfel la economii de timp pentru personalul de curatenie. Este usor de folosit.
Toate actiunile necesare pentru controlarea si manevrarea acestei noi masini de maturat impinse pot fi supravegheate si executate din pozitia operatorului. Astfel se poate controla matura laterala de pe manerul ergonomic. Golirea resturilor este mai rapida si mai confortabila pentru utilizator datorita containerului transportabil pe roti.
FLOORTEC 760 va faciliteaza sarcinile zilnice de curatenie si va ajuta la indepartarea chiar si a celor mai mici particule intr-un timp mai scurt.

  • Control al maturatului cu o atingere
  • Toate functiile pornesc automat atunci cand maturile sunt coborate si masina este activata; astfel este nevoie de mai putina instruire pentru operator
  • Nu este nevoie de unelte pentru matura principala sau laterala si pentru scoaterea filtrului si accesul usor la toate componentele asigura intretinere si service rapide si usoare
  • Maner solid ergonomic si pliabil
  • Matura principala poate fi reglata usor prin rotirea unui buton
  • Dotata cu incarcator integrat ca standard
  • Sistem de agitare eficienta a filtrului, care reduce nevoia de curatare suplimentara a filtrului
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Masina de maturat manuala FLOORTEC 760 | Nilfisk”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Masina de maturat manuala FLOORTEC 760 | Nilfisk

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.