MASUȚĂ PENTRU PATUL PACIENTULUI, din lemn, cu margini ridicate de-a lungul întregului perimetru al blatului, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Masuța pentru patul pacientului este destinată utilizării în spitale, cămine de bătrâni sau alte locuri. Datorită capacității de a schimba înălțimea și unghiul de înclinare al mesei, aceasta este extrem de confortabilă pentru un pacient imobilizat la pat – pentru mâncat, citit, pentru a pune obiecte personale etc. Structura cadrului este concepută astfel încât masa să se poată deplasa ușor sub pat. Produsul nu trebuie utilizat în exterior sau plasat pe suprafețe înclinate sau neuniforme!

Blatul este din lemn, cu margini ridicate de-a lungul întregului perimetru al blatului. Reglabil: unghiul de înclinare – până la 45°, înălțimea – de la 82 cm la 117 cm. Are patru roți cu un diametru de 5 cm.

Fiecare masă pentru patul pacientului este verificată în fabrică, astfel încât utilizatorul primește doar un produs de calitate. Este recomandat să depozitați masa într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, să o curățați periodic cu apă fără a folosi soluții de curățare agresive sau să o acoperiți.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

Încărcătură maximă, kg: 20
Greutate, kg: 10.5
Înălțime totală, cm: 83-117
Lățime totală, cm: 67
Lungime totală, cm: 40
Diametru roți, mm: 50

Adauga primul o recenzie pentru “MASUȚĂ PENTRU PATUL PACIENTULUI, din lemn, cu margini ridicate de-a lungul întregului perimetru al blatului, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

MASUȚĂ PENTRU PATUL PACIENTULUI, din lemn, cu margini ridicate de-a lungul întregului perimetru al blatului, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.