NOU! Piese pentru orice utilaj cu livrare în regim de urgență!

Mini container basculant TYPE EXPO 0.22 m3 – 0.27 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Acest mini container basculant marca Bauer suedlohn, este special fabricat pentru manevrarea si transportarea cantitatilor mici de material, greu de manevrat manual sau cu alte dispozitive.

Se utilizeaza doar cu ajutorul stivuitoarelor dotate cu furci. In schita de mai sus, sunt afisate dimensiunile suportilor pentru furci. Asadar puteti selecta modelul potrivit pentru stivuitorul dumneavoastra.

Inaltimea ideala pentru descarcare este de 455 mm. Centrul de greutate este foarte bine stabilit in asa fel incat containerul revine automat la pozitia initiala in urma proceselor de basculare a incarcaturilor.

Containerul poate fi utilizat pentru transportarea materialelor imbibate in lichide cum ar fi apa, ulei, agenti chimici, combustibili etc. Deoarece este dotat pe colt cu un filtru pentru lichide special pentru separarea lichidelor de materialele transportate cu ajutorul acestui container.

De asemenea lichidele acumulate pot fi eliminate, deoarece containerul este dotat cu o valva de scurgere pentru lichide.

Acest container se utilizeaza in conditii de siguranta deoarece este dotat cu mecanism de blocare rezistent, care impiedica descarcarea accidentala a incarcaturilor in timpul proceselor de transportare.

De asemenea se poate fixa prin intermediul lanturilo de fixare pentru furci aflate in dotare. Aceste lanturi se fixeaza de furci sau de cadrul stivuitorului pentru a preveni alunecarea containerului de pe furcile stivuitorului in timpul transportarii materialelor sau in cazul bruscarii comenzilor stivuitorului.

Constructia este fabricata din metal solid, cu margini intarite, asadar se garanteaza calitatea si lunga durabilitate de utilizare a acestui produs profesional marca Bauer.

ACCESORII

  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm
  • capac galvanizat, cu deschidere dubla

ATENTIE !

Nu utilizati containerul pentru incarcaturi cu greutate si volum mai mare decat cea pe care o poate suporta.

Vizualizati tabelul cu modele din pagina produsului.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Adauga primul o recenzie pentru “Mini container basculant TYPE EXPO 0.22 m3 – 0.27 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Mini container basculant TYPE EXPO 0.22 m3 - 0.27 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.