Modul degivrare De-icing technology | Dynaset

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Modul degivrare De-icing technology | Dynaset

Modulul pentru degivrare Dynaset foloseste sistemul hidraulic de baza al utilajelor sau a masinariilor pentru a activa sistemul automat de pulverizare pentru lichide care indeparteaza depunerile de gheata sau previn inghetarea suprafetelor utilajelor, a atasamentelor sau a uneltelor utilizate in conditii de temperatura foarte scazuta.

Modulul este dotat cu sistem de pulverizare automat cu lichide anti-inghet. Poate fi folosit pentru multe aplicatii de indepartare a depunerilor de gheata sau pentru a preveni inghetul. De asemenea modulul este potrivit pentru tractoarele sau camioanele comerciale sau pentru orice tip de brand de vehicule.

Modulul pentru degivrare Dynaset functioneaza pe baza sistemului hidraulic al motorului la care este atasat. Este foarte eficient, deoarece datorita dimensiunilor compacte poate fi asezat oriunde si poate fi folosit in orice moment fara a depune efort.

Sistemul automat de pulverizare a lichidului anti-inghet este eficient si se poate ajusta in functie de consum si presiunea de pulverizare. Sistemul este dotat cu interfata de utilizare care se opereaza din cabina vehiculului.

La cererea clientului, Dynaset va pune la dispozitie o varietate larga de recipiente pentru lichide anti-inghet pentru modul.

Sistemul este prevazut cu brat actionat hidraulic pentru vehicule. Acest brat se actioneaza automat si asigura o pozitie orizontala corecta pentru procesele de indepartare a depunerilor de gheata si este disponibil intr-o gama larga de dimensiuni incepand de la cativa metri pana la dimensiuni care pot acoperi orice necesitate de lucru.

Modulul pentru degivrare Dynaset De-icing technology reprezinta o solutie ecologia pentru procesele de indepartare a ghetii sau pentru a preveni inghetul, deoarece nu emana gaze toxice care ar putea polua aerul.

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Modul degivrare De-icing technology | Dynaset”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Modul degivrare De-icing technology | Dynaset

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.