NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Nacela elevatoare electrica si bi-energy Z-34/22 | GENIE

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Nacela elevatoare Genie®, electrica sau cu sursa dubla de energie. Nacela electrica Z-34/22 DC de 48V este actionata full electric sau varianta Z-34/33 – actionata de un motor Kubota, 9,9kW Diesel. Nacela Genie Z-34/22 poate lucra la o inaltime de 12.52m si lucru pe orizontal pana la 6.8m. Este recomandata atat pentru lucrari si aplicatii de interior, pentru medii de lucru sensibile fiind foarte silentioasa si fara emisii – varianta full electric, cat si pentru exterior, in lucrari de mentenanta, constructii, service, curatenie.

  • Platforma Genie Z-34/22 este versatila, echipata cu senzori de protectie, senzor de viteza, senzor de auto echilibrare la balans, 355° rotatie.
  • Caracteristici: 30% inclinare si 6.4 Km/h, senzor de auto inclinare, oferind operare usoare si in conditii de siguranta si precizie in rotatie.
  • Platforma cu rotatie hidraulica, acionare prin joystick, sursa de tensiune AC, kit de alarma acustica si vizuala, senzor de viteza, claxon, contor de ore functionare, alarma la inclinare, alarma la coborare,

Poate fi utilizata pentru lucrari de interior in sali de sport, cinematografe, hale industriale, aeroporturi, mall-uri, hipermarket-uri, complexe comerciale, depozite, cladiri guvernamentale, ambasade, cladiri cu o arhitectura foarte inalta. De asemeni pentru lucrari in exterior pentru cladiri inalte, blocuri, aeroporturi, santiere navale, retele electrice.

 

Max Working Height 12.52 m
Max Horizontal Reach 6.78 m
Max Up and Over Clearance (riser extended) 4.57 m
Platform Capacity 227 kg

Informații suplimentare

Brand

Greutate

Adauga primul o recenzie pentru “Nacela elevatoare electrica si bi-energy Z-34/22 | GENIE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Nacela elevatoare electrica si bi-energy Z-34/22 | GENIE

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.