NOU! PROMOTII LUNARE

Pachet complet de curatenie in bucatarie | Danduct

0.00 lei

In stock

Compara produsul

 

Pachet complet de curatenie in bucatarie

Extracte grase de bucătărie

Conductele de extracție din bucătărie au fost de mult timp recunoscute ca un pericol de incendiu. Au fost nenumărate incendii de-a lungul anilor. Cel mai important motiv pentru aceasta este curățarea inadecvată a interiorului conductelor de extracție.
Fiecare clădire cu facilităţi de gătit are un risc potenţial de incendiu care nu poate fi trecut cu vederea. Contaminarea zonelor îndepărtate de hotă este considerată dificil de atins și, prin urmare, adesea nu este întreținută.
Eficiența unui sistem de extracție este redusă atunci când este contaminat cu grăsime, creând o situație de lucru foarte neplăcută pentru angajați și crescând consumul de energie.
Pierderile din asigurări rezultate din incendii în extractele de bucătărie au crescut rapid. Mai mulți experți recomandă acum curățarea extractelor din bucătărie la fiecare 6 luni.

 

Gheata carbonica

Gheața carbonică este forma solidă a dioxidului de carbon (CO2). Nu are culoare, gust sau miros și este o parte naturală a atmosferei noastre.
Gheața carbonică are o temperatură de -79°. Este fabricat din CO2 lichid, care este ținut sub presiune ridicată.
Gheața carbonică este livrată în recipiente izolate sigilate. Odată ce recipientul este deschis, granulele de gheață trebuie folosite în 4-7 zile.
Consumul aproximativ de gheață carbonică atunci când utilizați sistemul Danduct este de 2-3 kg pe m² de conductă. Consumul de gheață carbonică poate fi modificat pe panoul de control.

 

Avantajul sistemului nostru:

-O curățenie pe care o puteți vedea
-Curățarea eficientă a tuturor părților conductelor
-Nu se utilizează apă sau substanțe chimice
-Unsoarea se extrage usor
-Utilizare multiplă

 

Cum funcționează sistemul

Compresorul este amplasat în afara clădirii și este conectat la robotul Danduct IceTech. Compresorul poate fi amplasat până la 90 de metri distanță de mașina DryIce.
Robotul este introdus intr-un capat al sistemului, poate fi controlat fie prin folosirea joystick-ului, fie prin folosirea „cruise control”. Când lucrați în conducte scurte și întoarceți, este mai bine să controlați robotul utilizând joystick-ul, în timp ce „controlul vitezei de croazieră” este preferat în conductele lungi și drepte.
Pe partea din față a robotului se află o duză rotativă la 360°, care va pulveriza gheața carbonica la suprafață. De îndată ce gheața carbonică atinge grăsimea, aceasta o va îndepărta din conducte.
La celălalt capăt al conductei, un ventilator cu filtru de grăsime este conectat la conductă pentru a extrage grăsimea din conductă.

Date tehnice:

Mașină de gheață: WL3000 0-16 bar, consum de gheata 30-100 kg/h 230V/50 hz
Robot Danduct: Robot controlat de la distanță, cu cameră și monitor alb-negru, tracțiune pe 4 roți, cutie de control, control de croazieră și duză. + 15 mtr. furtun de gheață carbonica
Kit de direcție Danduct: Pentru conducte verticale și joase
Pistol și furtun: Pistol standard și 7,5 mtr. furtun. Alte versiuni la cerere.
Ventilator Danduct VT5000: Ventilator puternic cu filtru de grăsime încorporat. 4500 m3/h.
De asemenea, este necesar:
Compresor diesel: Vei avea nevoie de un compresor de 5 m3/min la 7 bar, cu separare a apei. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în găsirea compresorului potrivit, fie pentru cumpărare, fie pentru închiriat.
Gheata carbonica Calitate 1600 – 1900 kg/m – 3. tablete de 3 mm. (standard)

Echipament:

-Pachet de curățare bucătărie cu WL 1500

-Pachet de curățare bucătărie cu WL 3000

-Pachet de curățare bucătărie cu WL 5000

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Pachet complet de curatenie in bucatarie | Danduct”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Pachet complet de curatenie in bucatarie | Danduct

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.