Pat pentru îngrijire de înaltă calitate, confortabil, durabil, modern, respectând cele mai înalte standarde de igienă Allura II 100, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Patul de îngrijire Allura II 100 este de înaltă calitate, extrem de confortabil, durabil, modern, stilat, respectând cele mai înalte standarde de igienă și ușor de întreținut. Este o alegere corectă și practică, garantând confortul utilizatorului patului și facilitând rutina zilnică a îngrijitorului! Raport excelent calitate-preț! Dimensiunile părții recumbente pot fi alese din multe opțiuni, astfel încât acest pat este potrivit pentru utilizatorii de diferite forme și dimensiuni! Datorită părții recumbente late și încărcăturii admisibile ridicate, paturile din seria Allura II sunt, de asemenea, potrivite pentru persoane mai grele!

Încărcătura maximă pentru patul Allura II 100 este de 250 kg. Acest pat este potrivit numai pentru pacienți adulți cu o înălțime de cel puțin 146 cm și o greutate de cel puțin 40 kg. Înălțimea suprafeței recumbente a patului (36 – 80 cm) și unghiurile suporturilor pentru spate și coapse sunt ajustabile electric (cu suportul suplimentar , gambele pot fi ridicate manual). Patul este controlat folosind o telecomandă care permite blocarea anumitor funcții. Datorită cablului lung, telecomanda este convenabilă de utilizat de pe orice parte a patului. Poziția cea mai joasă a patului asigură siguranța utilizatorului și reduce posibilitatea rănirilor prin cădere, iar înălțimea ușor ajustabilă a patului permite asistentelor să aleagă cea mai sigură poziție pentru spatele lor. O poziție confortabilă de ședere în pat facilitează respirația și reduce riscul de aspirație pulmonară în timpul mesei.

Cadrul patului este realizat din profile metalice vopsite. Suprafața de culcare este realizată din metal, constând din patru părți, cu suporturi pentru saltea. Capetele patului sunt realizate din PAL laminat. Toate părțile de lemn ale patului sunt de culoare fag. Toate suprafețele patului sunt recunoscute ca fiind sigure pentru contactul cu pielea. Patul are patru roți robuste cu diametrul de 10 cm, fiecare având frâne individuale care garantează fixarea stabilă. Tăblia are buzunare speciale pentru introducerea mânerului de ridicare. Patul are balustrade laterale solide din lemn care pot fi coborâte pe ambele părți ale patului și un mâner de ridicare. Sistemul Easy click – garantează ridicarea balustradelor în câteva secunde!

Fiecare pat de îngrijire Allura II 100 este verificat în fabrică, astfel încât utilizatorul primește doar un produs de calitate. Patul se asamblează ușor, rapid și fără ajutorul unor unelte speciale. Reprezentanții Kid-Man™ îl pot asambla gratuit sau pot instrui clienții cum să o facă singuri.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

 

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

Încărcătura maximă, kg: 250 Greutate, kg: 120 Înălțimea totală, cm: 30-80 Lățimea totală, cm: 111 Lungimea totală, cm: 224 Platforma de culcare: 100x200 Unghiul spătarului, °: 0-70˚ Unghiul suportului pentru picioare, °: 0-30˚ Poziția Anti Trendelenburg, °: 0-14˚ Diametrul roților, mm: 100

Adauga primul o recenzie pentru “Pat pentru îngrijire de înaltă calitate, confortabil, durabil, modern, respectând cele mai înalte standarde de igienă Allura II 100, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Pat pentru îngrijire de înaltă calitate, confortabil, durabil, modern, respectând cele mai înalte standarde de igienă Allura II 100, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.