Pat pentru îngrijire de înaltă calitate, fiabil, durabil si modern DALI ECON, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Noul pat de îngrijire DALI ECON este de înaltă calitate, fiabil, durabil, modern, respectă cele mai înalte standarde de igienă și este ușor de întreținut. Este o alegere corectă și practică, garantând confortul utilizatorului și facilitând rutina zilnică a îngrijitorului! Excelent raport calitate-preț! Pentru a vă satisface nevoile la maxim, oferim cinci modele din care puteți alege!

DALI ECON – pat standard (înălțime reglabilă de 40–80 cm, lungimea părții culcate – 2 m). Înălțimea patului și unghiurile suporturilor pentru spate și coapse sunt reglabile electric. Patul este controlat folosind o telecomandă care permite blocarea unor funcții selectate. Datorită cablului lung, telecomanda este convenabilă de utilizat de pe orice parte a patului. Poziția cea mai joasă a patului asigură siguranța utilizatorului și reduce posibilitatea rănirilor cauzate de căderi, iar înălțimea ușor reglabilă a patului permite îngrijitorilor să aleagă poziția cea mai sigură pentru spatele lor. O poziție confortabilă de ședere în pat facilitează respirația și reduce riscul de aspirație pulmonară în timpul mesei.

Sarcina maximă a patului – 185 kg. Suprafața culcată este din lemn, formată din patru părți, cu suporturi pentru saltea. Capetele patului sunt realizate din PAL laminat. Toate părțile din lemn sunt de culoare fag. Roțile actualizate ale patului, cu diametrul de 10 cm, au frâne individuale care asigură blocarea patului în loc, indiferent dacă operatorul poartă sau nu papuci. Capătul patului are buzunare speciale pentru inserarea mânerului de ridicare. Patul are balustrade laterale din lemn care pot fi coborâte pe ambele părți ale patului și un mâner de ridicare. Sistemul Easy click garantează ridicarea balustradelor în câteva secunde!

Patul DALI ECON se asamblează ușor, rapid și fără ajutorul unor unelte speciale.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Pat pentru îngrijire de înaltă calitate, fiabil, durabil si modern DALI ECON, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Pat pentru îngrijire de înaltă calitate, fiabil, durabil si modern DALI ECON, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.