Pat pentru îngrijire de înaltă calitate, fiabil, durabil și modern Westfalia IV, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Patul de îngrijire Westfalia IV este un produs de înaltă calitate, fiabil, durabil și modern, ce respectă cele mai înalte standarde de igienă și este ușor de întreținut. Este alegerea corectă și practică, garantând confortul utilizatorului și facilitând rutina zilnică a îngrijitorului. Acest pat oferă un excelent raport calitate-preț. Dimensiunile părții culcate pot fi alese din mai multe opțiuni, astfel încât patul este potrivit pentru utilizatori de diferite forme și dimensiuni.

Sarcina maximă pentru patul Westfalia IV este de 185 kg. Acest pat este destinat doar pacienților adulți cu o înălțime de cel puțin 146 cm și o greutate de cel puțin 40 kg. Înălțimea suprafeței de culcare (36 – 80 cm), unghiurile suportului pentru spate și coapse sunt reglabile electric. Patul este controlat printr-o telecomandă care permite blocarea funcțiilor selectate. Datorită firului lung, telecomanda este convenabilă de utilizat de pe orice parte a patului. Cea mai joasă poziție a patului asigură siguranța utilizatorului și reduce posibilitatea rănilor cauzate de căderi, iar înălțimea ajustabilă ușor a patului permite îngrijitorilor să aleagă cea mai sigură poziție pentru spatele lor. O poziție confortabilă de ședere în pat facilitează respirația și reduce riscul de aspirație pulmonară în timpul meselor.

Rama patului este realizată din profile metalice vopsite. Suprafața de culcare este din lemn, formată din patru părți, cu suporturi pentru saltea. Structura de ridicare este în formă de cruce. Capetele patului sunt din PAL laminat (există mai multe stiluri și culori din care se poate alege). Toate părțile din lemn ale patului sunt în culoarea fagului. Patul are patru roți robuste cu diametrul de 12,5 cm, fiecare cu frâne individuale care garantează fixarea stabilă. Tăblia are buzunare speciale pentru inserarea mânerului de ridicare. Patul are balustrade laterale din lemn care pot fi coborâte pe ambele părți ale patului și un mâner de ridicare. Toate suprafețele patului sunt recunoscute ca fiind sigure pentru contactul cu pielea.

Fiecare pat de îngrijire Westfalia IV este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Patul se asamblează ușor, rapid și fără ajutorul unor unelte speciale. Reprezentanții Kid-Man™ îl pot asambla gratuit sau pot instrui clienții cum să o facă singuri.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă, kg: 185
  • Greutate, kg: 136
  • Înălțime totală, cm: 36-80
  • Poziții de ajustare a înălțimii: 36-80
  • Lățime totală, cm: 100
  • Lungime totală, cm: 212
  • Platformă de culcare: 90x200
  • Unghiul suportului pentru spate,°: 0-70˚
  • Unghiul suportului pentru picioare,°: 0-35˚
  • Diametrul roții, mm: 125
Adauga primul o recenzie pentru “Pat pentru îngrijire de înaltă calitate, fiabil, durabil și modern Westfalia IV, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Pat pentru îngrijire de înaltă calitate, fiabil, durabil și modern Westfalia IV, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.