Pat pentru îngrijire, fiabil, durabil, modern, elegant, respectând cele mai înalte standarde de igienă, Westfalia Klassik, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Pat de îngrijire de înaltă calitate, fiabil, durabil, modern, elegant, respectând cele mai înalte standarde de igienă și ușor de întreținut – Westfalia Klassik este o alegere corectă și practică, garantând confortul utilizatorului patului și facilitând rutina zilnică a îngrijitorului! Raport excelent calitate-preț! Dimensiunile părții culcate pot fi alese din multe opțiuni, astfel încât acest pat este potrivit pentru utilizatorii de diferite forme și dimensiuni!

Sarcina maximă pentru patul Westfalia Klassik este de 200 kg. Acest pat este potrivit doar pentru pacienții adulți cu o înălțime de cel puțin 146 cm și o greutate de cel puțin 40 kg. Înălțimea suprafeței de culcare (36 – 80 cm), unghiurile suporturilor pentru spate și coapse sunt reglabile electric. Patul este controlat folosind o telecomandă care permite blocarea funcțiilor selectate. Datorită cablului lung, telecomanda este convenabilă de utilizat de pe orice parte a patului. Poziția cea mai joasă a patului asigură siguranța utilizatorului și reduce posibilitatea accidentărilor prin cădere, iar înălțimea ușor reglabilă a patului permite îngrijitorilor să aleagă poziția cea mai sigură pentru spatele lor. O poziție confortabilă de ședere în pat facilitează respirația și reduce riscul de aspirație pulmonară în timpul meselor.

Cadrul patului este realizat din profile metalice vopsite. Suprafața de culcare este din metal, compusă din patru părți, cu suporturi pentru saltea, spătarul poate fi împins. Structura de ridicare este în cruce. Capetele patului sunt realizate din PAL laminat (există mai multe stiluri și culori din care se poate alege). Toate părțile din lemn ale patului sunt de culoare fag. Patul are patru roți cu diametrul de 10 cm cu un sistem central de frânare care garantează fixarea stabilă. Tăblierul are buzunare speciale pentru introducerea mânerului de ridicare. Patul are balustrade laterale din lemn care pot fi coborâte pe ambele părți ale patului și un mâner de ridicare. Toate suprafețele patului sunt recunoscute ca fiind sigure pentru contactul cu pielea.

Fiecare pat de îngrijire Westfalia Klassik este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Patul se asamblează ușor, rapid și fără ajutorul unor unelte speciale. Reprezentanții Kid-Man™ îl pot asambla gratuit sau pot instrui clienții cum să o facă singuri.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă, kg: 200
  • Greutate, kg: 115
  • Înălțime totală, cm: 36-80
  • Poziții de reglare a înălțimii: 36-80
  • Lățime totală, cm: 102
  • Lungime totală, cm: 208
  • Suprafața culcată: 90x200
  • Unghiul spătarului, °: 0-70˚
  • Unghiul suportului pentru picioare, °: 0-35˚
  • Diametrul roților, mm: 100
Adauga primul o recenzie pentru “Pat pentru îngrijire, fiabil, durabil, modern, elegant, respectând cele mai înalte standarde de igienă, Westfalia Klassik, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Pat pentru îngrijire, fiabil, durabil, modern, elegant, respectând cele mai înalte standarde de igienă, Westfalia Klassik, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.