Perna de poziționare, dimensiuni 80×25 cm, concepută pentru a facilita întoarcerea pacienților cu risc de escare, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

O pernă îngustă și alungită de poziționare este concepută pentru a facilita întoarcerea pacienților cu risc de escare și pentru a asigura o schimbare confortabilă a poziției în timpul tratamentului și îngrijirii pe termen lung. Alte dimensiuni decât cele specificate sunt disponibile la cerere.

Perna este umplută cu 50% spumă HR de înaltă calitate, elastică, durabilă și igienică, și 50% fibră de poliester. Husa medicală cu fermoar ascuns este fabricată din țesătură 100% poliester acoperită cu un strat de 100% poliuretan. Este antibacteriană, respirabilă, neinflamabilă și rezistentă la lichide.

Husa de protecție poate fi spălată în mașina de spălat la o temperatură de 95 °C și uscată mecanic.

Fiecare pernă de poziționare este verificată în fabrică, astfel încât utilizatorul primește doar un produs de calitate.

Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și întreținere și recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

Greutate, kg: 0.5 Lățime totală, cm: 25 Lungime totală, cm: 80

Adauga primul o recenzie pentru “Perna de poziționare, dimensiuni 80×25 cm, concepută pentru a facilita întoarcerea pacienților cu risc de escare, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Perna de poziționare, dimensiuni 80x25 cm, concepută pentru a facilita întoarcerea pacienților cu risc de escare, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.