Pernă multifuncțională concepută  pentru a oferi o schimbare confortabilă a poziției în timpul tratamentului și îngrijirii, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Această pernă multifuncțională este concepută  pentru a oferi o schimbare confortabilă a poziției în timpul tratamentului și îngrijirii pe termen lung. Alte dimensiuni decât cele specificate sunt disponibile la cerere.

Pernă împărțită în secțiuni este umplută cu 50% spumă HR de calitate, elastică, durabilă și igienică și 50% fibră de poliester. Husa medicală cu fermoar ascuns este realizată din țesătură 100% poliester acoperită cu un strat 100% poliuretan. Este antibacteriană, respirabilă, neinflamabilă și rezistentă la lichide.

Husa de protecție poate fi spălată în mașina de spălat la o temperatură de 95 °C și uscată mecanic.

Fiecare pernă multifuncțională este verificată în fabrică, astfel încât utilizatorul să primească doar un produs de calitate.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

 

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Înălțime totală, cm: 11
  • Lățime totală, cm: 60
  • Lungime totală, cm: 70
Adauga primul o recenzie pentru “Pernă multifuncțională concepută  pentru a oferi o schimbare confortabilă a poziției în timpul tratamentului și îngrijirii, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Pernă multifuncțională concepută  pentru a oferi o schimbare confortabilă a poziției în timpul tratamentului și îngrijirii, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.