Cuplaje rapide seria 860 | CEJN

Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Cejn
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #11980

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Descriere

Cuplaje seria 860 marca CEJN

  • cu filet exterior in forma de G (ISO 228/1) si garnitura interioara de cauciuc cu dimensiuni de la 3/8” la 1”
  • recomandate pentru niplurile din seria 716
  • material cuplaj: otel (suprafata cu zinc-nichel)
  • temperatura: - 30°C - + 100°C

Este stiut ca CEJN este un brand suedez cunoscut peste tot in lume pentru reputatia de leader in ceea ce priveste echipamentele de conectare rapida si este definita de cinci valori de baza: inovatie, grija fata de mediu, siguranta, calitate si performanta. Acestea arata de fapt cum lucreaza compania si care-i sunt standardele.

Specialisti in conectare rapida inca din 1955, CEJN si-a extins linia de productie de la echipamente de aer comprimat, pentru a cuprinde si alte arii precum echipamentele de absorbtie a aerului, uleiului hidraulic, lichidelor si gazelor. Cuplele si niplurile au capacitate mare de utilizare fiind robuste si usoare. Aditional, linia de productie CEJN include accesorii pentru produse, cum ar fi: adaptoare, furtune, tambururi, indicatoare de presiune, filtre de aer si pistoale de aer.

In prezent, produsele CEJN puse la dispozitie de echipa Unilift sunt echipamentele de cuplaje si nipluri, accesoriile pentru cuplaje si nipluri, accesoriile snap check, furtunuri de inalta presiune, indicatoare de presiune, etc.

Pentru mai multe informatii referitoare la cuplajele profesionale marca CEJN si modul lor de utilizare, echipa Unilift va sta la dipsozitie pentru selectarea produselor necesare cerintelor dumneavoastra de lucru.

Specificatii modele

Presiune maxima de lucru
Conexiune
Cuplaj 3/8"
350 bar
G 3/8"
Cuplaj 1/2"
350 bar
G 1/2"
Cuplaj 3/4"
350 bar
G 3/4"
Cuplaj 1"
250 bar
G 1"

Istoric produse vazute