Presa compactoare industriala pentru carton si hartie BalePress de 28 tone | Strautmann

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Presa compactoare industriala pentru carton si hartie BalePress de 28 tone  ideala pentru compactarea deseurilor din carton si hartie in cantitati foarte mari. Este special fabricata pentru reducerea spatiului de depozitare a desurilor, si pentru reducerea costurilor de depozitare si de transportare a cartonului si hartiei.

Pentru cantitatile anuale cuprinse intre 25 si 250 de tone de material din hartie si carton, acest tip de presa industriala reprezinta solutia ideala pentru compactarea materialului, reducerea spatiului de depozitare a deseurilor si, de asemena, economisiti costurile destinate transportarii si depozitarii deseurilor de carton si hartie.

Aceasta presa este disponibila in trei modele, cu o forta de presare de la 18 la 53 de tone.

Procesul de compactare este unul sigur, eficient si rapid, de asemenea zgomotul produs in timpul utilizarii presei este redus asadar nu polueaza fonic si este gata de utilizare in orice moment.

Cu ajutorul acestei prese salvati 400 kg de material pe 1m³. In urma procesului de utilizare a presei, materialul compactat este eliberat sub forma de balot, usor de depozitat si de stivuit, asadar acest produs este ideal pentru fabrici, industria hoteliera, restaurante mari, spatii comerciale de mari dimensiuni si de asemenea este ideala pentru industria de reciclare a materialelor.

Pentru umplerea mai rapidă a presei de balotat, ușa glisantă poate fi echipată în plus cu o deschidere automată . Oamenii care preferă Strautmann  QuickDoor® își pot echipa opțional presa de balotat cu această ușă. QuickDoor face ca operațiunea de incarcare să fie mai confortabilă și să fie manevrabilă rapidă și sigură.

Cu aceasta presa compactoare, materialul precum hârtia sau cartonul sunt compactate în baloți comercializabili direct, care cântăresc aproximativ 400 kg și pot realiza venituri mari prin vânzarea lor.

Presa compactoare industriala pentru carton si hartie BalePress de 28 tone este echipata suplimentar cu un timp de presare foarte rapid .

Date tehnice:

Forta de presare – 280 kN

Greutatea maxima balotului – 320 kg

Dimensiunile balotului  – 1,2 x 0,8 x 0,8 m

Timp de presare – 19 secunde

Conexiune electrica – 400V , 50 Hz, 4 kW

 

Dimensiuni de gabarit: 1160 x 1947 x 3043 mm

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Presa compactoare industriala pentru carton si hartie BalePress de 28 tone | Strautmann”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Presa compactoare industriala pentru carton si hartie BalePress de 28 tone | Strautmann

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.