Presa compactoare pentru carton si hartie BalePress 3 | Strautmann

0.00 lei

In stock

Compara produsul
SKU: balepressU3 Category:

Presa compactoare profesionala ideala pentru compactarea deseurilor din carton si hartie. Este special fabricata pentru reducerea spatiului de depozitare a desurilor, si pentru reducerea costurilor de depozitare si de transportare a deseurilor.

Este solutia ideala pentru cantitati mari de deseuri din carton si hartie, cutii, ambalaje etc, in functie de modelul presei. Aceasta presa reduce nivelul de depozitare a deseurilor cu 90%, actionand cu o forta de presare de 3 tone.

Procesul de presare se realizeaza foarte usor, eficient si sigur, materialul presat este adus la forma de balot, si poate fi depozitat si stivuit cu usurinta. Datorita dimensiunii reduse la mai putin de 2 metri inaltime, presa poate fi utilizata cu usurinta la interior si poate fi transportata foarte usor cu ajutorul unui elevator.

Reprezinta o solutie ideala pentru industria alimentara, pentru spatiile comerciale, depozite, fabrici, incinte publice si de asemenea pentru industria de reciclare deoarece cu ajutorul acestei prese de compactare spatiul de depozitare a deseurilor este economisit, si de asemenea, costurile de depozitare si transportare a deseurilor sunt economisite.

Este disponibila in mai multe modele. Scutul de protectie interior garanteaza lunga durabilitate de utilizare a presei la aceasi capacitate profesionala de lucru.

BalePress 3 CD diferă e legarea balotului de la presele BalePress 3 la BalePress 10, deoarece legarea balotului acestui utilaj „CD” funcționează cu ușa închisă (CD = ușa închisă).

 

Date tehnice : Bale Press 3 / Bale Press 3 CD

Forta de presare – 30 kN

Greutatea maxima balotului – 30 kg

Dimensiunile balotului  – 0,7 x 0,5 x 0,5 m

Timp de presare – 27 secunde

Conexiune electrica – 230 V , 50 Hz, 0,75 kW

 

Dimensiuni de gabarit: 686 x 1064 x 1945 mm

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Adauga primul o recenzie pentru “Presa compactoare pentru carton si hartie BalePress 3 | Strautmann”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Presa compactoare pentru carton si hartie BalePress 3 | Strautmann

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.