Placi pentru bancuri de lucru

Studiile la nivel international au constatat ca starea de sanatate fizica in timpul procesului de lucru este puternic influentata de pardoseala si pozitia corpului in timpul procesului de lucru. Zonele afectate includ spatele, gatul si umerii, mainile si incheieturile, genunchii si picioarele. Durerea si oboseala pot duce la pierderi de concentrare si, in consecinta, pot rezulta accidente la locul de munca, sau, in cazuri grave, decesul.

Unilift pune la dispozitia clientilor sai covoare anti-oboseala ce sunt o modalitate excelenta de a proteja utilizatorul, covoare anti-alunecare ce sunt esentiale pentru mediile de lucru unde sunt prezente lichide, uleiuri, grasimi, substante chimice si contaminanti similari, diferite tipuri de placi si kit-uri  pentru bancuri de lucre.

Descarcarea electrostatica (ESD) poate fi o problema in unele medii de lucru si poate dauna componentelor electrice. Unilift, prin partenerul COBA, ofera covorase ESD si accesorii pentru a proteja utilizatorul si componentele electronice impotriva efectelor nocive cauzate de o posibila descarcare electrostatica.

Products 1 - 40 from 41. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.