Presuri dezinfectie

,, Reduceti contaminarea si transmiterea virusilor si bacteriilor folosind covoarele dezinfectante “

Covoarele dezinfectante  distibuite de catre UNILIFT  sunt produse de catre compania Pesan, un furnizor de renume pe piata produselor de dezinfectie si igienizare, cu o experienta de peste  10 ani in producerea covoarelor de dezinfectie pietonale si pentru autoturisme

Presurile de dezinfectie reprezinta ,, prima bariera” in procesul de igienizare si dezinfectie a incaperilor. Utilizarea acestora in zonele de intrare va permite limitarea raspandirii agentilor patogeni in spatiile de procesare, in spitale, cabinete medicale, spatii comerciale , spatii de locuit etc.

Presuri dezinfectie usor de utilizatat, putand fi amplasate cu usurinta direct langa usa, reducand posibilitatea ocolirii acestuia de catre vizitatori sau personal.

Acestea sunt  prevazute cu un strat absorbant din spuma poliuretanica, plasa superioara pentru drenarea substantelor dezinfectante si cu o protectie antiderapanta – albastra.

Solutia dezinfectanta este asorbita de catre miezul din spuma, aceasta actionand in momentul in care persoanele sau autoturismele se deplaseaza pe suprafata covorului ,prin propulsarea ei pe talpa incaltamintei sau anvelopei.

Se recomanda completarea cu solutie in mod constant pentru a putea avea o dezinfectare eficienta in orice moment.

La interval de cateva zile se recomanda scoaterea buretelui absorbant si spalarea acestuia sub presiune, pentru a putea fi curatat de impuritatile depuse in timpul utilizarii. Inainte de a fi pus din nou in utilizare se recomanda uscarea acestuia.

Products 1 - 18 from 18. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.