Rampa pentru accesul persoanelor cu dizabilitati din aluminiu | Altec

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Rampa pentru accesul persoanelor cu dizabilitati fabricata din aluminiu

Rampa pentru accesul persoanelor cu dizabilități montată pe autovehicul este un dispozitiv special conceput pentru a facilita intrarea și ieșirea în condiții de siguranță și confort a persoanelor cu dizabilități in si din autovehicule. Aceste rampe sunt proiectate pentru a permite utilizatorilor să își folosească în mod independent scaunul cu rotile sau dispozitivul de mobilitate pentru a intra sau a ieși din vehicul, eliminând astfel necesitatea de a fi transferați manual.

Caracteristicile tipice ale rampelor pentru accesul persoanelor cu dizabilități montate pe autovehicule includ:

  1. Material durabil: Aceste rampe sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi aluminiu sau oțel, pentru a asigura durabilitatea și siguranța în utilizare.
  2. Pliaj ușor: Majoritatea rampelor sunt concepute pentru a fi pliabile, ceea ce le face ușor de depozitat și transportat în interiorul autovehiculului. Sistemul de pliere poate fi acționat manual sau poate fi mecanizat pentru a simplifica procesul.
  3. Suprafață antiderapantă: Pentru a preveni alunecarea în timpul utilizării, rampa este echipată cu o suprafață antiderapantă. Aceasta poate fi realizată prin texturare sau prin adăugarea unor materiale cauciucate sau cu proprietăți antiderapante.
  4. Sisteme de prindere: Pentru a se asigura că rampa rămâne stabilă în timpul utilizării, aceasta este echipată cu sisteme de prindere adecvate. Acestea pot include curele de fixare sau sisteme de fixare speciale care se potrivesc în punctele de prindere ale autovehiculului.
  5. Capacitate de încărcare: Rampele sunt concepute pentru a suporta greutatea persoanelor cu dizabilități și a dispozitivelor de mobilitate, cum ar fi scaunele cu rotile electrice sau manuale. Capacitatea de încărcare poate varia în funcție de model și specificații.
  6. Ușurință în utilizare: Rampele pentru accesul persoanelor cu dizabilități montate pe autovehicul sunt concepute pentru a fi utilizate fără efort suplimentar. Ele pot fi acționate manual sau prin intermediul unor sisteme mecanizate sau electrice, cum ar fi motoarele sau unitățile hidraulice.

Rampă montată pe autovehicul oferă persoanelor cu dizabilități posibilitatea de a se deplasa în mod independent și de a-și păstra autonomia în timpul călătoriilor cu autovehiculul. Aceste dispozitive sunt esențiale pentru a asigura accesibilitatea și inclusiunea acestor persoane în societate.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Rampa pentru accesul persoanelor cu dizabilitati din aluminiu | Altec”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

rampa

Rampa pentru accesul persoanelor cu dizabilitati din aluminiu | Altec

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.