Saltea confortabilă și de înaltă calitate pentru prevenirea escarelor KUBAUT, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Salteaua confortabilă și de înaltă calitate pentru prevenirea escarelor KUBAUT este fabricată din spumă de înaltă densitate și elasticitate (HR50) și este concepută pentru persoanele cu risc de escare. Salteaua poate fi adaptată individual prin îndepărtarea sau inserarea „cuburilor”. Decupajele din saltea asigură circulația liberă a aerului, astfel încât umezeala nu se acumulează între piele și suprafața de contact, iar țesuturile moi ale corpului sunt mai puțin presate.

Setul include o husă medicală care acoperă elastic salteaua pe toate părțile. Țesătura este impermeabilă, igienică și respirabilă. Proprietățile unice ale țesăturii nu permit multiplicarea bacteriilor, husa este ignifugă și are o durată de viață lungă. Lungimea fermoarului – pe două laturi ale husei (în formă de L).

Datorită componentelor elastice ale saltelei, poate apărea o abatere permisă de 1-2 cm în dimensiunea saltelei; în zonele cele mai expuse greutății, salteaua din spumă poliuretanică se poate înmuia. Aceste proprietăți ale materialelor utilizate în saltele nu sunt considerate defecte. Fiecare saltea este verificată în fabrică, astfel încât utilizatorul primește doar un produs de calitate.

Salteaua din spumă pentru prevenirea escarelor KUBAUT este rezistentă la fluctuațiile de temperatură de la 0 °C la +50 °C. Cauciucul din spumă poate fi dezinfectat în camere de dezinfectare timp de 15-20 de minute la temperatura de +105 °C. Husa saltelei este rezistentă la dezinfectare într-un autoclave până la +120 °C, lavabilă până la +95 °C și poate fi uscată într-un uscător până la +70 °C. Recomandăm păstrarea saltelelor pe o bază solidă cu bună permeabilitate la aer, într-un loc protejat de lumina directă a soarelui și de umiditate și aerisirea lor regulată (4 până la 6 ori pe an).

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

Sarcina maximă, kg: 140 Greutate, kg: 11 Înălțime totală, cm: 14 Lățime totală, cm: 90 Lungime totală, cm: 200

Adauga primul o recenzie pentru “Saltea confortabilă și de înaltă calitate pentru prevenirea escarelor KUBAUT, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Saltea confortabilă și de înaltă calitate pentru prevenirea escarelor KUBAUT, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.