Saltea din spumă pentru prevenirea escarelor VISKO-3, realizată din spumă viscoelastică durabilă și moale, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Această saltea confortabilă pentru prevenirea escarelor VISKO-3, realizată din spumă viscoelastică durabilă și moale, perfect adaptabilă, este concepută pentru pacienții cu risc ridicat și foarte ridicat de escare. Salteaua este fabricată din trei straturi de spumă de densități și tipuri diferite: stratul superior – spumă viscoelastică 60 kg/m³, care se adaptează ideal la corp și distribuie uniform presiunea, stratul mijlociu – spumă cu elasticitate ridicată, cu o densitate de 37 kg/m³, și stratul inferior – spumă cu elasticitate ridicată, cu o densitate de 42 kg/m³, formând un cadru stabil în formă de U. Stratul superior de spumă are caneluri longitudinale de 5 cm lățime. Decupajele asigură circulația liberă a aerului, astfel încât umiditatea nu se acumulează între piele și suprafața pe care se stă, iar țesuturile moi ale corpului sunt mai puțin comprimate.

Setul de saltea include o husă medicală care acoperă elastic salteaua pe toate părțile. Materialul este rezistent la lichide, igienic și respirabil. Proprietățile unice ale materialului nu permit multiplicarea bacteriilor, husa este ignifugă și are o durată de viață lungă. Lungimea fermoarului – pe două laturi ale husei (în formă de L) cu o clapetă protectoare care împiedică pătrunderea lichidelor în saltea prin fermoar. Colțurile husei sunt întărite cu cusături suplimentare.

Fiecare saltea pentru prevenirea escarelor VISKO-3 este verificată în fabrică, astfel încât utilizatorul primește doar un produs de calitate. Salteaua este rezistentă la fluctuațiile de temperatură de la 0 °C la +50 °C. Spuma poate fi dezinfectată în camere de dezinfectare timp de 15-20 de minute la o temperatură de +105 °C. Husa saltelei este rezistentă la dezinfectare în autoclave până la +120 °C, lavabilă până la +95 °C și poate fi uscată într-un uscător până la +70 °C. Nu depozitați salteaua în lumina directă a soarelui sau într-un mediu umed, ventilați regulat (de 4-6 ori pe an).

Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și întreținere și recomandările pentru siguranța dumneavoastră

 

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

    • Greutate maximă suportată, kg: 240
    • Greutate, kg: 14
    • Înălțime totală, cm: 15
    • Lățime totală, cm: 90
    • Lungime totală, cm: 200
Adauga primul o recenzie pentru “Saltea din spumă pentru prevenirea escarelor VISKO-3, realizată din spumă viscoelastică durabilă și moale, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Saltea din spumă pentru prevenirea escarelor VISKO-3, realizată din spumă viscoelastică durabilă și moale, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.