Saltea pentru prevenirea escarelor VISKO, cu spumă viscoelastică durabilă si moale, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Această saltea confortabilă VISKO cu spumă viscoelastică durabilă, moale și perfect adaptabilă este destinată pacienților cu risc ridicat de escare. Salteaua este alcătuită din două straturi de spumă de diferite tipuri: stratul superior este din spumă viscoelastică, iar stratul inferior este din spumă cu densitate mare pentru a asigura stabilitatea.

Pachetul include o husă medicală care acoperă elastic salteaua pe toate părțile. Materialul este rezistent la lichide, igienic și respirabil. Proprietățile unice ale materialului împiedică înmulțirea bacteriilor, husa este ignifugă și are o durată lungă de viață. Lungimea fermoarului – pe două laturi ale husei (în formă de L), cu un clapetă de protecție care împiedică lichidele să pătrundă în saltea prin fermoar. Colțurile husei sunt întărite cu cusături suplimentare.

Fiecare saltea este verificată în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Salteaua VISKO este rezistentă la fluctuațiile de temperatură de la 0 la +50 °C. Spuma poate fi dezinfectată în camere de dezinfectare timp de 15-20 minute la temperatura de +105 °C. Husa saltelei este rezistentă la dezinfectare în autoclave la temperaturi de până la +120 °C, lavabilă la temperaturi de până la +95 °C și poate fi uscată în uscător la temperaturi de până la +70 °C. Nu depozitați salteaua în lumina directă a soarelui sau într-un mediu umed. Se recomandă aerisirea regulată a saltelelor (de 4 până la 6 ori pe an).

Atenție! Achiziția acestui produs Kid-Man™ este eligibilă pentru compensație parțială sau totală din partea Republicii Lituania, ceea ce înseamnă că pentru clienții noștri care furnizează documentația necesară, produsul nu va costa nimic sau costul va fi parțial compensat. Vă rugăm să ne contactați și vă vom consilia și ajuta cu toate formalitățile.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Greutate maximă, kg: 140
  • Greutate, kg: 13
  • Înălțime totală, cm: 14
  • Lățime totală, cm: 90
  • Lungime totală, cm: 200
Adauga primul o recenzie pentru “Saltea pentru prevenirea escarelor VISKO, cu spumă viscoelastică durabilă si moale, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Saltea pentru prevenirea escarelor VISKO, cu spumă viscoelastică durabilă si moale, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.